search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:15
MENU CLOSE

ANT1: Σιβυλλική ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού έπειτα από την παραίτηση της από το «Πρωινό» (Photo)

26.09.2022 09:25
doukissa nomikou new

Το βράδυ της Κυριακής, περίπου έξι ώρες έπειτα από την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το πρωινό» εξαιτίας «διαφωνιών σε θέματα που δεν επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής» και την αποσαφήνιση ότι η παρουσιαστρια παραμένει στο κανάλι ως «αγαπητό μέλους της οικογένειας του», η Νομικού με ανάρτηση της στο Instagram ευχαρίστησε κανάλι και συνεργάτες που σεβάστηκαν την επιθυμία της να μην συνεχίσει.

Ευχήθηκε δε στον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα της εκπομπής «καλή συνέχεια και καλή επιτυχία».

Στο κείμενο της πάντως, μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι για εκείνην «ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία».

Η πλήρης ανάρτηση της Νομικού έχεις ως εξής:

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Η Νομικού έχει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης

«Ξέπλυμα» Πορτοσάλτε στη Μελόνι: Εχουμε μια γυναίκα που δεν είναι τραμπούκα – Ενσαρκώνει την ελπίδα με λαϊκό αφήγημα (video)

Τhe Crown: Το Neflix κυκλοφόρησε το teaser της 5ης σεζόν

Δούκισσα Νομικού: Τέλος από «Το Πρωινό» – Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:15