search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:31
MENU CLOSE

Τραμπάλα τηλεθέασης στα κανάλια το ΠΣΚ 23-25/9

26.09.2022 17:13
tiletheasi-24-new

H απογευματινοβραδινές προτάσεις του Mega την Παρασκευή έδωσαν την «παρτίδα» στο Mega.

Στην πρωινή ζώνη παρά την αναμπουμπούλα στην εκπομπή «Το πρωινό μας» λόγω Δούκισσας Νομικού θεαματικές ανακατατάξεις δεν καταγράφηκαν από τη Nielsen, πλην όμως στο συγκεκριμένο πεδίο «μάχης» η κινητικότητα εντοπίστηκε σε μεγαλύτερο βαθμό ανάμεσα στα πρωινάδικα ΑΝΤ1 και Σκάι παρά στο ομοειδές του Alpha. Ελαφρύ προβάδισμα είχε το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.


Σχεδόν ισοκαταμονή μεριδίων παρατηρήθηκε σε Σκάι, Alpha, Star, ενώ στον ΑΝΤ1 ρυθμιστικό ρόλο μάλλον έπαιξε ως κάποιο βαθμό στη βραδινονυχτερινή ζώνη η επαναπροβολή του επεισοδίου της κωμικής σείρας «Ποιος Παπαδόπουλος», ως φαίνεται από την σφυγμομέτρηση της Nielsen.


Αν και το Mega είχε Σαββατιάτικα επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» που πήγε «τρένο», ο Alpha στο σύνολο της ημέρας είχε σταθερή απόδοση με αποκορύφωμα την τηλεθέασης του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας- Κύπρου.


Μ’ αυτά και με τούτα το μερίδιο του Alpha αυξήθηκε κατά 3,5% ενώ εκείνο του Mega μειώθηκε κατά 3,2%, από Παρασκευή σε Σάββατο.


Την Κυριακή διατήρησε τα πρωτεία ο Alpha ο οποίος είχε μερίδιο όσο είχε το Mega την Παρασκευή. Τη «δουλειά» την έκανε ο «Σασμός» παρότι είχε απέναντι του επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς». Η κόντρα στις δύο σειρές μοιάζει να κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όμως τη διαφορά στο σύνολο της ημέρας και πάλι για τον Alpha την έκανε σχεδόν όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα με βάση τα διαγράμματα της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

House of the Dragon: Γιατί οι δημιουργοί αλλάζουν ηθοποιούς και χρονική σειρά

«Χαμογέλα και πάλι»: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα έκανε απλώς χειρότερα

Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα λόγια για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:31