search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:56
MENU CLOSE

Χαμός στο στούντιο του ΣΚΑΪ: Σβέρκος και Παπαναγιώτου μάλωναν ακόμα και εκτός αέρα (Video)

28.09.2022 10:06
oikonomou new

Καβγάς εκτός ελέγχου σήμερα στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του Σκάϊ. Το θέμα της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, με αφορμή τις χθεσινές συλλήψεις στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, άναψε φωτιές στο πάνελ. Είχε προηγηθεί έντονος διάλογος και για το θέμα του κορωνοϊού και της διαχειρισης του απο την κυβέρνηση.

Πρωταγωνιστές του «επεισοδίου» ήταν οι Νίκος Σβέρκος, διευθυντής του site της Αυγής και Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, δημοσιογράφος του Ελεύθερου Τύπου που διαφώνησαν έντονα για το θέμα. 

Συγκεκριμένα, όταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του και οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν ότι περνούν στο επόμενο θέμα, ο Νίκος Σβέρκος διαμαρτυρήθηκε ότι δεν πρόλαβε να πει κάτι.

“Πάλι κουταμάρες λες, πάλι κουταμάρες λες, άσχετα”, ανέδρασε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο από φωνές, το οποίο μάλιστα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και αφού η κάμερα είχε πια φύγει από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου για να περάσει στο επόμενο θέμα της εκπομπής.

Οι φωνές συνεχίζονταν ακόμη και όταν η Ντόρα Κουτροκόη είχε σηκωθεί όρθια και ήταν έτοιμη να ασχοληθεί με την κινηση στους δρόμους της Αθήνας.

Kαβγάς και για τη μελέτη Τσιόδρα- Λύτρα

Είχε προηγηθεί καβγας με αφορμή τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα. Ο Νίκος Σβέρκος την χαρακτήρισε σκάνδαλο και αναρωτήθηκε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητήσει συγγνώμη στις οικογένειες, που με την πολιτική της κυβέρνησης επέφερε να χαθούν ζωές.

Τότε ανέβηκαν οι τόνοι, και αντέδρασαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό.

Ο Δημήτρης Οικονόμου έλεγε, «Νίκο, είσαι εκτός θέματος» με τον Νίκο Σβέρκο να του απαντά: «Εκτός θέματος είστε όλοι εσείς. Πέθανε κόσμος».

Η Ντόρα Κουτροκόη έλεγε «δεν έχεις μπροστά σου τα στοιχεία για να ξέρεις». Στον καβγά μπήκε και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου τονίζοντας «γιατί λες ψέματα;».

Με τον Νίκο Σβέρκο να φωνάζει «σταμάτα» και τον κ. Παπαπαναγιώτου να λένε «μα λες ψέματα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε «δεν είμαστε ουρές του Πολάκη εδώ». Οι τόνοι ανέβηκαν κι άλλο ανάμεσα στο Νίκο Σβέρκο και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, όταν ο Άκης Παυλόπουλος διάβασε την έρευνα.

Παπαπαναγιώτου: «Κατάλαβες τι είπε; Όχι

Σβέρκος: «Τι όχι μωρέ, διάβασέ τη μωρέ…»

Παπαπαναγιώτου: «Τα μωρέ εκεί που σε παίρνει. Τα μωρέ στις γιάφκες. Υπάρχει αδυναμία κατανόησης κειμένου. Τρίτη δημοτικού πήγε, δεν πήγε παραπάνω».

Διαβάστε επίσης

Μαρία Αναστασοπούλου: Πώς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ (Video)

Σασμός: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα από τον «παπά – Μιχάλη»

«Ελαιοτριβείο» τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:55