search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:09
MENU CLOSE

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» ο Μπρους Γουίλις – Έρχεται ο ψηφιακός κλώνος του

29.09.2022 21:25
bruce-willis-1-new

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία και το Χόλιγουντ ψάχνει τρόπους να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στον κινηματογράφο.

Πάντως, μάλλον βρέθηκε λύση, καθώς, ο Χολιγουντιανός αστέρας που πάσχει από μια γλωσσική διαταραχή που προκαλείται από εγκεφαλική βλάβη και επηρεάζει την ικανότητα του ατόμου να επικοινωνεί, ενδεχομένως να μπορούσε να πρωταγωνιστεί για… πάντα σε ταινίες.

Ο ίδιος έχει πουλήσει τα δικαιώματα της εικόνας του στην εταιρία Deepcake, οι ειδικοί της οποίας δημιούργησαν, μέσω τεχνητής νοημοσύνης και μιας διαδικασίας που παραπέμπει σε ψηφιακή κλωνοποίηση, το… ψηφιακό δίδυμο του 67χρονου ηθοποιού.

Άλλωστε, ήδη από τον Αύγουστο του 2021, ο ψηφιακός… Γουίλις έκανε ένα πέρασμα για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού ρωσικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Όπως αναφέρει η DailyMail, οι ειδικοί της Deepcake θα χρειαστούν τρεις έως πέντε ημέρες για να ξαναδημιουργήσουν τον σταρ του «Die Hard».

«Μου άρεσε η ακρίβεια με την οποία εμφανίστηκε ο χαρακτήρας μου. Είναι μια μίνι ταινία στο συνηθισμένο μου είδος δράσης-κωμωδίας» δήλωσε ο Μπρους Γουίλις.

Για τον ίδιο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε να γυρίσει τον χρόνο πίσω. «Με την έλευση της σύγχρονης τεχνολογίας, ακόμη και όταν ήμουν σε άλλη ήπειρο, μπόρεσα να επικοινωνήσω, να εργαστώ και να συμμετάσχω σε γυρίσματα. Είναι μια πολύ νέα και ενδιαφέρουσα εμπειρία, και ευχαριστώ όλη την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση – έκπληξη από τον Τομ Χανκς: «Γύρισα μόνον τέσσερις πολύ καλές ταινίες σε 30 χρόνια καριέρας»

David Lynch: Ο Kyle MacLachlan παραδέχτηκε ότι… δεν καταλαβαίνει πάντα τις ταινίες του εκκεντρικού σκηνοθέτη

Εύα Μέντες: Αγνώριστη από τις πλαστικές – Τα αρνητικά σχόλια στο Instagram (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:07