search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Μπρους Γουίλις: Εγκαταλείπει την καριέρα του – Διαγνώστηκε με αφασία

30.03.2022 19:59
bruce-new

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία και θα εγκαταλείψει την επί πολλές δεκαετίες καριέρα του, ανακοίνωσε η οικογένειά του την Τετάρτη.

Η αφασία είναι μια ιατρική κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, τόσο τον προφορικό όσο και τον γραπτό λόγο, σύμφωνα με την κλινική Mayo. Συνήθως εμφανίζεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό στο κεφάλι.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση, προσθέτοντας ότι θα «απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», συνέχισε η οικογένεια του σταρ του «Die Hard».

Ο Willis, 67 ετών, έχει πολλές ταινίες που έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκονται στο στάδιο του post-production, όπως τα “Vendetta”, “Fortress: Sniper’s Eye” και “White Elephant”.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Συντηρητικός βουλευτής αποκάλυψε ότι είναι τρανς – «Έχω πέσει θύμα βιασμού»

Συνελήφθη στις ΗΠΑ ο γιος του Λιακουνάκου για «θηριώδη» απάτη με bitcoin

Μόσχα: Δεν παραβιάζει τα συμβόλαια η απαίτηση για πληρωμή φυσικού αερίου σε ρούβλι – «No» από το Λονδίνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19