search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:09
MENU CLOSE

Ντέμι Μουρ: φωτογραφίζεται μαζί με τις 3 κόρες της με μαγιό και κόβουν την ανάσα (Photos)

07.07.2021 15:56
demi_moore_kores-new

Φωτιές ανάβει η Ντέμι Μουρ που φωτογραφίζεται με μαγιό μαζί με τις κόρες της και πραγματικά δεν ξέρεις ποια είναι η μητέρα και ποια η κόρη. Οι κόρες Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα Γουίλις είναι εξίσου όμορφες με την Ντέμι και αυτό το αποδεικνύουν άλλωστε και οι φωτογραφίες.

Η Ράμερ είναι 32 χρονών, η Σκάουτ 29 και η Ταλούλα η μικρότερη είναι 27. Η Ντέμι Μουρ είναι 58 ετών. Η φωτογράφιση έγινε για να διαφημίσουν τα μαγιό μιας εταιρίας και η Ντέμι δήλωσε: «Ήταν σημαντικό για μένα να συμμετάσχουν και οι κόρες μου σε αυτή την καμπάνια. Ελπίζω και άλλοι να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες στη ζωή τους ώστε να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις και να αξιοποιούν κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπούν»

Τις φωτογραφίες τράβηξε η φωτογράφος, Κας Μπιρντς και η φωτογράφηση έγινε στην πισίνα του σπιτιού της. Η εταιρία των μαγιό έκανε ανάρτηση για τη φωτογράφηση και έγραψε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα καμπάνια μας με την Demi Moore, που μας υποστηρίζει εδώ και χρόνια, και τις κόρες της, Rumer, Scout και Tallulah: Η Demi συνεργάστηκε μαζί μας για να γιορτάσουμε το καλοκαίρι του μαζί, να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε».

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστη η Ντέμι Μουρ – Έκανε πλαστική και… μεταμορφώθηκε! (Video/Photos)

Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις: Όταν έχασα την παρθενιά μου ήμουν 18 ετών και ένιωθα ντροπή

Αρνητής μάσκας ο Μπρους Γουίλις; (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:05