search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:37
MENU CLOSE

Τα πρωινάδικα της ΕΡΤ θα μεταδίδονται μεσημέρι – Αλλαγή πλάνων για το «Δες και βρες»

29.09.2022 12:26
ert-ekpompes-new

Η αρχή έγινε με το νέο καθημερινό πρωινό πρόγραμμα «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ1 που έως το τέλος της περασμένης εβδομάδας το κανάλι διαλαλούσε ότι θα είναι στον αέρα 10.00 με 12.00.

Από τη Δευτέρα αλλάξανε τα πλάνα τους στο Ραδιομέγαρο. Το πρόγραμμα με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελητά θα μεταδίδεται 13.00- 15.00.

Και η εκπομπή θα έχει τίτλο «Πρωίαν σε είδον… τη μεσημβρίαν». Ο λόγος απλός. Η καλή πορεία τηλεθέασης, για τα δεδομένα της ΕΡΤ, που σημειώνει η πρωινή ζώνη της ΕΡΤ1 έως το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Για να υπάρχει δε συνάφεια και με το πρωινάδικο του Σαββατοκύριακου σκέφτονται στην ΕΡΤ να αλλάξουν και σε εκείνο ώρα μετάδοσης. Δηλαδή το «Δύο στις 10» με τους Ζωή Κρονάκη- Δημήτρη Γιαγτζόγλου να προβάλλεται επίσης στο δίωρο 13.00- 15.00.

Η χρονική μετατόπιση της εκπομπής του ΣΚ εκτιμάται ότι θα γίνει από το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Στο μεταξύ η αλλαγή ώρας μετάδοσης του καθημερινού «Πρωίαν σε είδον» δεν έχει καμία σχέση- κατά κύκλους της ΕΡΤ- με το μέλλον του τηλεπαιχνιδίου «Δες και βρες», τα επεισόδια του οποίου έβγαιναν στις 13.00 από την ΕΡΤ1.

Το κανάλι έχει στοκ επεισοδίων αφενός, τονίζεται από τους ίδιους ΕΡΤικούς κύκλους ότι «έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του» και ότι τα επεισόδια που έχουν γυριστεί θα βγουν στον αέρα μέσα από τα άλλα κανάλια του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Κατά τους ίδιους κύκλους υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού, ηθοποιό Νίκο Κουρή, τονίζοντας ότι «έχουν άριστες σχέσεις».

Δορυφόροι πάντως της ΕΡΤ εκτιμούν ότι το «Δες και βρες» θα μπορούσε να συνεχιστεί αν δεν είχαν ενσκήψει ζητήματα προς τρίτους από την πλευρά της παραγωγής που έκαναν, όπως υποστηρίζουν, προβληματική τη συνεργασία με τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό.

Διαβάστε επίσης:

Μανδραβέλης: «Αισχρή η στάση της ΝΔ στην εξεταστική για τις υποκλοπές» (video)

Νέα ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ – Τους… παράτησαν κι έφυγαν οι παρουσιαστές (video)

ΕΡΤ3: Σε απευθείας μετάδοση τα εγκαίνια του γηπέδου «Αγία Σοφία» της ΑΕΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:36