search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:57
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο της αστυνομίας – Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του (video)

30.09.2022 15:09
troxaio_new

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος, που στις 22 Σεπτεμβρίου είχε παρασυρθεί από όχημα της αστυνομίας, ενώ έκανε ποδήλατο στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, οι γιατροί του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», όπου ο ανήλικος νοσηλευόταν διασωληνωμένος, ανακοίνωσαν στην οικογένεια την τραγική είδηση.

Επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, η οικογένειά του άτυχου μαθητή αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του.

Ξέσπασε συμμαθήτρια του 16χρονου

Νωρίτερα, μαθητές του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης όπου φοιτούσε ο 16χρονος Μιχάλης, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία. Κρατώντας πανό, πλακάτ και φορώντας μαύρα ρούχα, περπάτησαν σιωπηλά σε δρόμους της γειτονιάς, ζητώντας οδική ασφάλεια και σωστή οδική συμπεριφορά από οδηγούς και πεζούς.

Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, Μελίνα Καλαϊτζίδη, ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τον αδικοχαμένο συμμαθητή της. «Είναι πολύ δύσκολο το συναίσθημα. Έχουμε δρόμους που δεν έχουν πεζοδρόμια και χωρίς φανάρια. Το παιδί ήταν πολύ ευγενικό και είναι πολύ δύσκολο να χάνουμε έναν μαθητή γιατί ίσως δεν τηρήθηκαν κάποιοι οδικοί κανόνες. Δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες, που προστατεύουν εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων η νεαρή μαθήτρια.

Διαβάστε επίσης:

Ζάχος Χατζηφωτίου: Ο χλιδάτος γάμος με την Τζένη Καρέζη, τα πέντε διαζύγια και η μυθική ζωή ενός γνήσιου bon viveur (Video/Photo)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (2/10) στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου

Άκης Τσοχατζόπουλος: Με ιδιόγραφο σημείωμά του ανέφερε ότι κάποιοι τον απειλούσαν για να σιωπήσει (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:57