search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 00:32
MENU CLOSE

Ζωγράφου: Συνελήφθη 27χρονη – Ο ρόλος της στη συμμορία των βιαστών με τα καλάσνικοφ (Video)

30.09.2022 18:04
zografou876-new

Συνεχίζει η αστυνομία να «ξετυλίγει το κουβάρι» με τα μέλη της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο ακόμη συλλήψεις, ενός άνδρα και μιας 27χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής,η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν κι εκείνη ενταγμένη στον ευρύτερο κύκλο των ληστών με τα καλάσνικοφ την περίοδο 2010 – 2011, οι οποίοι έμπαιναν μέσα σε σπίτια των Νοτίων Προαστίων και παρενοχλούσαν γυναίκες.

Η αστυνομία εκτιμάει πως σε μία τουλάχιστον περίπτωση η γυναίκα, η οποία ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο «Πιπίλα», βρισκόταν εντός του σπιτιού, όπου μία από τις γυναίκες έπεσε θύμα κακοποίησης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών, και η αστυνομία θεωρεί πως τα κρατούσε για ενθύμιο.

Ακόμη, εντοπίστηκε ένα υποπολυβόλο, ενώ στο όνομά της ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για να κάνουν εφόδους. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως η 27χρονη είναι ενεργό ρόλο στη συμμορία.

Διαβάστε επίσης:

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Η διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού φέρεται να ήταν η αιτία της δολοφονίας από τον 56χρονο αυτόχειρα

Βόλος: Γυναίκα εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο και απειλούσε μαθητές – «Θα σας κάψω ζωντανούς»

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Το τηλεφώνημα του δολοφόνου στον ξαδελφό του – «Έλα στο μαντρί» του είπε πριν αυτοκτονήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 00:32