search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 06:59
MENU CLOSE

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μου μίλησε γιατί κακοποιούνταν από τον πατέρα του» (Video)

01.10.2022 19:53
aggelopoulos

Στην εκπομπή Μαμα-δες μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την αγάπη του στα παιδιά.

Ο νικητής του πρώτου Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν βρεθεί κατά καιρούς σε δυσκολίες διαφορετικής φύσεως και η οποιαδήποτε βοήθεια, σε αυτό το οποίο αντιμετωπίζουν, μπορεί να έχει συμβάλει στο να το ξεπεράσουν. Είμαι πεπεισμένος ότι η κάθε βοήθεια σε οτιδήποτε αντιμετωπίζει κάποιος, πόσο μάλλον ένα παιδί, όταν γίνεται χωρίς να το ζητήσει, είναι καθοριστική για την επόμενη μέρα. Είναι πολύ σημαντικό για το κάθε παιδί. Μπορεί ένα μικρό πράγμα να είναι τεράστιο στα μάτια του παιδιού που έχει βιώσει επί σειρά ετών κακοποίηση, bullying, ξυλοδαρμό».

«Έχει συμβεί στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη, σε μια παρουσίαση του βιβλίου μου, να μου μιλήσει ένα παιδί το οποίο κακοποιούνταν από τον πατέρα του. Δεν θέλει όμως και πολύ γιατί είναι τόσα που γίνονται καθημερινά και έχουν γνωστοποιηθεί τελευταία πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», συνέχισε ο ιδρυτής του σωματείου ενάντια στην παιδική κακοποίηση «Φύλακας Άγγελος».

Διαβάστε επίσης:

Κόνι Μεταξά για την ερώτηση που την εκνευρίζει: «Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο» (Photo | Video)

Γιώργος Νινιός: «Όσοι απομακρύνθηκαν, ήταν από τη συμπεριφορά μου» (Video)

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: «Δεν εντοπίζω εύκολα τον “λάθος άντρα” – Έχω τον μ@@κομαγνήτη» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 06:54