search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:01
MENU CLOSE

Συναγερμός στην Ηλιούπολη: 20χρονος βαρυποινίτης απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα (Video)

02.10.2022 12:30
peripoliko new

Βαρυποινίτης 20 ετών απέδρασε, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, από το Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός κρατούμενος κατάφερε να βγει μέσα από το τμήμα.

Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δραπέτη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Για το περιστατικό θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

«Ποιος να τον φυλάξει; Μονάχα δύο συναδέλφισσες στο Τμήμα»

Σε ανακοίνωση τους μέλη του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής αναφέρουν: «Με αφορμή τη χθεσινή απόδραση κρατουμένου από το Α.Τ. Ηλιούπολης, φαίνεται για μια ακόμη φορά ότι πολλά Α.Τ. και Τ.Α. της ΓΑΔΑ είναι τραγικά υποστελεχωμένα».

»Παρόλο που ο συγκεκριμένος κρατούμενος έχει απασχολήσει πολλές φορές την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής και έχει συλληφθεί για κλοπές, ναρκωτικά, κτλ , παρόλο που σε μια από τις καταδιώξεις είχαν τραυματιστεί συνάδελφοι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν, ήταν με περιοριστικούς όρους ελεύθερος μέχρι χθες, οπότε συνελήφθη για μια ακόμη φορα για υπόθεση ναρκωτικών. Έτσι, μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, έπρεπε να κρατηθεί στο Α.Τ. Ηλιούπολης», συνεχίζουν.

«Ποιος όμως να τον φυλάξει; Στο Α.Τ. ευρίσκονταν μονάχα 2 συναδέλφισσες που μαζί εκτελούσαν χρέη Αξιωματικού Υπηρεσίας, σκοπού καταστήματος, σκοπού κρατητηρίων, έχοντας παράλληλα 4 κρατουμένους στα κρατητήρια και εξυπηρετώντας πολίτες! Όσο για το Τμήμα Ασφαλείας είχε μονάχα 1 αστυνομικό…», αναρωτιούνται.

«Αν δεν μπορείτε να διασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία των Α.Τ. και των Τ.Α. μην θέτετε σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, μην θέτετε υπό αμφισβήτηση την τιμή και αξιοπρέπεια της αστυνομίας», καταλήγουν.

Διαβάστε επίσης:

Πρέσπες: Χαλάζι σε μέγεθος κερασιού κατέστρεψε καλλιέργειες (Photos/Videos)

Φθιώτιδα: Φωτιά τώρα στο Μελιδόνι – Καίγεται δασική έκταση

Επίδομα μητρότητας: Επεκτείνεται από 6 σε 9 μήνες στον ιδιωτικό τομέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:59