search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:56
MENU CLOSE

Μπακογιάννης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας

03.10.2022 08:25
bakogiannis

Ο Κώστας. Μπακογιάννης επανέλαβε – προφανώς για να μην υπάρξουν δεύτερες σκέψεις σε οποιονδήποτε – ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αθήνας.

Σε συνέντευξη που έδωσε χθες στην Καθημερινή το ξεκαθαρισε:

«Για να ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε. Κυρίως, έχοντας ξεμπερδέψει με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος να βάλουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Για μια Αθήνα που να ανταποκρίνεται στα όνειρα και στα αιτήματα της εποχής», ανέφερε.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε επίσης ότι έχοντας ήδη συμπληρώσει 12 χρόνια θητείας στην τοπική αυτοδιοίκηση, με διαφορετικές κυβερνήσεις και Υπουργούς, έχει μάθει να δίνει προσωπικές μάχες, αναζητώντας πεδία και τρόπους συνεργασίας. 

«Για αυτό επιμένω σε μια νέα συμφωνία με το Κράτος, με προοπτική δεκαετίας. Έχω εξαιρετική συνεργασία με την κυβέρνηση, κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να αποπροσωποιούμε τις καταστάσεις. Να μάθουμε να σκεφτόμαστε ευρωπαϊκά και να λειτουργούμε θεσμικά».

Διαβάστε επίσης

Πουλέν του Άδωνι ο Καρανικόλας 

Ευρωσοσιαλιστές πικάρουν Μητσοτάκη

Γκρίνιες και αιτήματα για ρουσφέτια φτάνουν στο Μαξίμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:53