search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:14
MENU CLOSE

Φρίκη στην Αθήνα: Δύο συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης

08.10.2022 17:24
viasmos new

Στη σύλληψη ενός 53χρονου και ενός 42χρονου οι οποίοι κακοποιούσαν σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι προχώρησαν οι Αρχές.

Η ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονης και μαστροπείας αποκαλύφθηκε όταν το παιδί είπε στη μητέρα του τη φρίκη που είχε βιώσει.

Η μητέρα της ανήλικης, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια στο κατάστημα ιδιοκτησίας του 53χρονου, και κάποιες φορές έπαιρνε μαζί της και την κόρη της, έκανε αμέσως καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 53χρονος αφού κακοποίησε τη 12χρονη, κάλεσε στο κατάστημά του και τον 42χρονο φίλο του, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού έναντι αμοιβής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στην επίσημη ανακοίνωσή της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Θύμα απάτης έπεσε επίδοξος influencer – Του έκλεψαν 12.500 ευρώ

Αλόννησος: «Έφυγε μόνος του, χωρίς καμία πίεση» – Τι λέει ο νέος ιδιοκτήτης του καταστήματος του Στάθη Παναγιωτόπουλου (Video)

Φθιώτιδα: Είχε καρκίνο ο 95χρονος που αυτοκτόνησε αφού κέρασε στο καφενείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:12