search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:41
MENU CLOSE

Αλόννησος: «Έφυγε μόνος του, χωρίς καμία πίεση» – Τι λέει ο νέος ιδιοκτήτης του καταστήματος του Στάθη Παναγιωτόπουλου (Video)

08.10.2022 15:59
stathis panagiwtopoulos_new

Το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο έκλεισε, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, που νοίκιαζε ο πρώην παρουσιαστής, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τη λήξη της συνεργασίας τους.

«Το μαγαζί επιστρέφει στην παλιά του κατάσταση. Θα γίνει πάλι το παραδοσιακό καφενείο της κόρης μου της Θεοδώρας, όπως ήταν. Για κάποιους λόγους, αναγκαστήκαμε να το νοικιάσουμε για κάποια χρόνια. Έχει λήξει όμως το θέμα με τον τέως ενοικιαστή», ανέφερε αρχικά.

«Έφυγε μόνος του, χωρίς καμία πίεση. Πλήρωσε όλα τα οφειλούμενα, λύσαμε από κοινού το συμβόλαιο, χωρίς πίεση», πρόσθεσε.

Όσο για το αν έπαιξαν τον ρόλο τους στη λύση της συνεργασίας τους οι κατηγορίες εις βάρος του Παναγιωτόπουλου για revenge porn, ο ιδιοκτήτης απάντησε: «Αυτό εμάς δεν μας απασχολούσε. Ήταν θέμα προσωπικό του. Εμείς για δικούς μας λόγους θέλαμε να το ξαναπάρουμε στα χέρια μας, γιατί είναι εισόδημα για την κόρη μου».

Διαβάστε επίσης:

Δωδεκάνησα: Η τουριστική κίνηση συνεχίζεται «σπάζοντας όλα τα ρεκόρ» σε αφίξεις και έσοδα

Φθιώτιδα: Είχε καρκίνο ο 95χρονος που αυτοκτόνησε αφού κέρασε στο καφενείο

Βόλος: Απειλούσε να κάψει τη σύζυγο και τα πεθερικά του με βενζίνη – Στη φυλακή 46χρονος για ενδοοικογενειακή βία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:41