search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:24
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κλείνει το μαγαζί του στην Αλόννησο μετά το σάλο με το revenge porn – Του «γύρισαν την πλάτη» οι ντόπιοι (Video)

06.10.2022 18:22
panagiotopoulos-new

Στην Αλόννησο προσπάθησε να βρει «καταφύγιο» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την ομοβροντία αντιδράσεων για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο revenge porn, που τον οδήγησε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Φαίνεται όμως ότι οι κάτοικοι της Αλοννήσου αρνήθηκαν να του δώσουν «ελαφρυντικά», καθώς στο μαγαζί που διατηρεί εδώ και χρόνια στο νησί «δεν πάτησε άνθρωπος όλο το καλοκαίρι» κατά δήλωσιν των νησιωτών.

Αποτέλεσμα ο πρώην παρουσιαστής να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και να οδηγηθεί στην απόφαση να κλείσει την επιχείρηση που διατηρεί στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να μην το διατηρεί άλλο και να ολοκληρώσει από τώρα την συμφωνία του ίδιο με τον ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η εν λόγω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα και τον ιδιοκτήτη, ο οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του κατέβαλε κανονικά το ενοίκιο.

Έτσι, το μαγαζί περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακό καφενείο, ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού, προκειμένου τίποτα να μην θυμίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Αίγινα: «Σακάτεψαν» στο ξύλο μητέρα και γιο για μια… καταγγελία για ηχορύπανση

Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Νίκαια – Θύμα μία 66χρονη

Ναυάγια σε Κύθηρα και Λέσβο: Υγρός τάφος ξανά το Αιγαίο – Μάχη με τον χρόνο και τα μποφόρ για τους αγνοούμενους (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:23