search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:00
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: 4 νέες καταγγελίες εναντίον του (Video)

27.09.2022 14:45
panagiotopoylos-stathis__new

Τέσσερις νέες καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από γυναίκες που είδαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι εν λόγω γυναίκες –μία εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος- αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο και απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο.

Οι καταγγέλλουσες, των οποίων τα πρόσωπα δεν φαίνονται στα επίμαχα βίντεο που ισχυρίζονται ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους.

«Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής» δήλωσε η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας, επιβεβαιώνοντας τις νέες καταγγελίες.

Λίγες ημέρες πριν, είχε γίνει γνωστό ότι ακόμη μία γυναίκα φέρεται να αναγνώρισε τον εαυτό της σε «ροζ» βίντεο που ανήρτησε ο παρουσιαστής και ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ωστόσο, συμβουλεύεται νομικούς, καθώς φοβάται ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας που θα ακολουθήσει την καταγγελία θα αποκαλυφθεί δημοσίως η ταυτότητά της και θα συζητηθεί το όνομά της, κάτι που δεν επιθυμεί.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Λαμία: 56χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή στο άκουσμα ότι της κάνουν έξωση από το σπίτι της

Δολοφονία στην Τούμπα: «Έμαθα από το ραδιόφωνο ότι το παιδί μου πέθανε», κατέθεσε η μητέρα του 44χρονου (video)

Πρέβεζα: 93χρονος πυροβόλησε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:59