search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:25
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στη Καρολάιν Κράουτς όταν ήταν 15 ετών» αποκαλύπτει φίλη της άτυχης κοπέλας (Video)

26.09.2022 14:35
Stathis Panagiotopoulos_new

«Χυδαία» μηνύματα στην Καρολάιν Κράουτς υποστηρίζει στενή φίλη της αδικοχαμένης μητέρας ότι είχε στείλει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν η Καρολάιν ήταν 15-16 ετών είχε γνωρίσει στο καταδυτικό κέντρο στην Αλόννησο το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα που σήμερα κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος και μάλιστα, είχε λάβει από εκείνον αισχρά μηνύματα.

«Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός» είπε η φίλη της Καρολάιν Κράουτς, η δολοφονία της οποίας από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μερικά χρόνια αργότερα συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Siemens: Απαλλαγή Χριστοφοράκου κι άλλων 19 για τα «μαύρα ταμεία»

Αμαλιάδα: Πατέρας και κόρη ζουν εδώ και 8 μήνες σε ένα παλιό αυτοκίνητο επειδή δεν βρίσκουν σπίτι να μείνουν (Video/Photo)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τα 33 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:25