ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:31
MENU CLOSE

Σταύρος Ξαρχάκος - Ηρώ Σαΐα: Νέα τροπή στην υπόθεση με τα σκυλιά τους - Είχαν ζητήσει εγγράφως «σύντομη διαμονή στο καταφύγιο»

10.10.2022 20:30

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις, κυρίως στα social media, για την απόφαση του γνωστού μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου και της συζύγου του Ηρώ Σαΐα να παραδώσουν τα τρία ηλικιωμένα λυκόσκυλά τους σε καταφύγιο της Αττικής, το «Αστική Πανίδα».


«Θα σας παρακαλούσαμε, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, όπως φιλοξενηθούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα (μέγιστο μια βδομάδα) και μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο για να τους παρέχει την φροντίδα που απαιτείται, στο καταφύγιο του Σωκράτη, που ανήκει στον Δήμο σας» αναφέρει μεταξύ άλλων το έγγραφο.

«Περίμενα αυτή τη Δευτέρα! Διότι η αλήθεια λάμπει στο φως του ήλιου. Ξέρω πως το καλό δε θα διαδοθεί (όπως πολύ εύκολα διαδόθηκε το κακό, το «αίμα» έχει αξία στις ανθρωποφαγίες ) και καθόλου δε με πειράζει. Διότι η κακία είναι απέραντη! Όμως και το καλό, καμία φορά λάμπει!» σημείωσε η σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Αγριογούρουνα: Ανάστατοι οι κάτοικοι στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου – Έχουν ρημάξει τα περιβόλια

Ναυάγιο στα Κύθηρα: Στην Τουρκία οι εγκέφαλοι του κυκλώματος – Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Κολωνός: Ψάχνουν όσους πλήρωσαν για να βιάσουν τη 12χρονη – Βαρύ το κατηγορητήριο

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:30
Exit mobile version