search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:59
MENU CLOSE

Αγριογούρουνα: Ανάστατοι οι κάτοικοι στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου – Έχουν ρημάξει τα περιβόλια

10.10.2022 20:12
agriogourouna-1-new

Την απόγνωση τους εκφράζουν κάτοικοι στην Εύβοια εξαιτίας σοβαρών καταστροφών που παρατηρούνται από επέλαση… αγριογούρουνων στο νησί.

Όπως αναφέρουν, η αύξηση στον πληθυσμό τους σε συνδυασμό με την αδυναμία τους να εντοπίσουν τροφή αλλά και την μειωμένη κίνηση πολιτών σε κεντρικούς δρόμους, εξαιτίας της πανδημίας, τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα η εμφάνιση τους σε κατοικημένες περιοχές αλλά και οι ζημιές που προκαλούν σε περιβόλια συνακόλουθα, να είναι πλέον καθημερινότητα.

Όπως αναφέρει ενδεικτικά πολίτης του νησιού στο evima.gr, τα αγριογούρουνα κατάντησαν πλέον πάρα πολύ μεγάλη και ανησυχητική πληγή.

Αγριογούρουνα έχουν ρημάξει περιβόλια σε περιοχές του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

Κυκλοφορούν νύχτα κατά κοπάδια και δεν αφήνουν τίποτε όρθιο. Από ότι φαίνεται οι καλλιέργειες δεν έχουν μέλλον. Όσο παραμένουν τα αγριογούρουνα ανενόχλητα σε λίγο η κατάσταση θα πάρει επικίνδυνες διαστάσεις ακόμη και για τους ανθρώπους και ιδιαίτερα με τα χιόνια, που δεν θα βρίσκουν τροφή” τονίζει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Ψάχνουν όσους πλήρωσαν για να βιάσουν τη 12χρονη – Βαρύ το κατηγορητήριο

Μετρό Πειραιάς: Οι τρεις νέοι σταθμοί που εγκαινιάστηκαν, οι αλλαγές στις συγκοινωνίες και η «ανάσα» στο κυκλοφοριακό (Photos/Video)

Τούρκος πιλότος παραλίγο να συντριβεί κατά τη διάρκεια αερομαχίας με ελληνικά F-16

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:59