search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:12
MENU CLOSE

Ο Έλον Μασκ λάνσαρε άρωμα «καμένων μαλλιών» – Χιλιάδες οι πωλήσεις

12.10.2022 20:56
elon_mask

«Burnt Hair» είναι το επόμενο επιχειρηματικό project του εκκεντρικού πλην πάμπλουτου Έλον Μασκ, που αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά ένα άρωμα που ονομάζεται «καμένα μαλλιά».

Το άρωμα του Έλον Μασκ περιγράφεται ως «η ουσία της αποκρουστικής επιθυμίας», ενώ ο ίδιος άλλαξε τη λεζάντα του βιογραφικού του στο Twitter σε «πωλητής αρωμάτων», αφού τρολάρισε το όνομά του, επειδή η λέξη musk μεταφράζεται κυριολεκτικά σε άρωμα.

«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, ήταν αναπόφευκτο να μπω στον κλάδο των αρωμάτων – γιατί αντιστεκόμουν τόσο καιρό!;», έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του «Burnt Hair» στην αγορά.

Το άρωμα διατίθεται από την εταιρεία του μεγιστάνα, τη Boring Co., στην τιμή των 100 δολαρίων ανά μπουκάλι. Μάλιστα, ήδη έχουν πουληθεί 10.000 μπουκάλια.

Επίσης, ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Twitter ότι μπορεί κανείς να αγοράσει το άρωμα με Dogecoin, το κρυπτονόμισμα που δέχεται και για την αγορά των αυτοκινήτων Tesla.

Διαβάστε επίσης:

Ενέργεια: Μπρος – πίσω της Κομισιόν για το πλαφόν στο φυσικό αέριο – Σε κοινή αγορά αερίου προσανατολίζονται οι χώρες -μέλη

Γερμανία: Αντιδράσεις για ακροδεξιό πολιτικό που «χορεύει» πάνω σε μνημείο του Ολοκαυτώματος

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Στο εδώλιο ξανά για σεξουαλικά εγκλήματα – Αντιμετωπίζει 11 νέες κατηγορίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:08