search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:58
MENU CLOSE

Κολωνός – Δήμος Βερύκιος: «Εμπλεκόμενος κατέθεσε χρήματα στη μητέρα της 12χρονης» (videos)

12.10.2022 13:19
kolonos_sepolia_verikios_new

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, προχώρησε ο Δήμος Βερύκιος.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στον Alpha ότι βρέθηκαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της ανήλικης από κάποιον που ταυτοποιήθηκε ως παιδεραστής και εμπλέκεται στην υπόθεση. Πρόκειται για δύο καταθέσεις, 20 και 25 ευρώ.

«Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Και όχι μεγάλα ποσά. 20 και 25 ευρώ. Υπάρχει η πρώτη ταυτοποίηση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει η ταυτοποίηση, αυτό γίνεται είτε με κατάθεση χρημάτων -όπως σας αποκαλύπτω τώρα- είτε με μαρτυρία από το ίδιο το παιδί», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγους και στη πανεπιστημιακή κοινότητα για να δουν πώς θα μπει το παιδί κι αν πρέπει να μπει στη βάσανο της ταυτοποίησης των δραστών, οι οποίοι όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι λίγοι. Η είδηση είναι ότι βρέθηκαν χρήματα στον λογαριασμός της μητέρας της 12χρονης που είχε καταθέσει ένας εκ των δραστών».

«Εντοπίστηκαν 10 αριθμοί στο viber με ερωτικό περιεχόμενο»

Αργότερα, ο Δήμος Βερύκιος μίλησε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Εντοπίστηκε μέσα από τις συνομιλίες της μικρής. Εντοπίστηκαν 10 αριθμοί στο viber με ερωτικό περιεχόμενο. Από τους 10 αριθμούς έγινε ταυτοποίηση σε 6. Δεν αποδεικνύεται ότι διέπραξαν και βιασμό. Υπάρχει άτομο που δέχθηκε ερωτική συνεύρεση με τη 12χρονη και τα χρήματα πήγαιναν στον λογαριασμό της μητέρας. Αναμένεται ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Άνωθεν εντολή για οργανωμένη επίθεση με στόχο τον Παύλο» – Τι κατέθεσε φίλος του Φύσσα

Νέα φρίκη! 40χρονος κατηγορείται πως βίαζε για χρόνια την ανήλικη κόρη του

GNTM: Συνελήφθη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου γιατί παρέσυρε μηχανάκι – Νεκρός ο οδηγός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:57