search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 06:26
MENU CLOSE

Μαμουλάκης: Απαράδεκτο το hashtag – «Αβλεψία συνεργάτη»

13.10.2022 00:37
mamoulakis

«Το ότι ο 53χρονος ήταν προβεβλημένο μέλος της ΝΔ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την χρήση ενός απαράδεκτου hashtag» αναφέρει ο βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης, απαντώντας στην οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ, με την οποία ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα τη διαγραφή του.

«Ήταν λάθος που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατιρικού βίντεο στο TikTok. Το ότι η κυβέρνηση θεώρησε το συγκεκριμένο γεγονός ως σανίδα σωτηρίας και το εκμεταλλεύεται ως εργαλείο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ουσία της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, είναι άξιο προβληματισμού. Αν υπολογίζει ότι θα σταματήσουμε να ζητάμε την δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων της λίστας της ντροπής και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, πλανάται», καταλήγει ο κ. Μαμουλάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κοντονής: Με τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ, οι ποινές για αδικήματα κατά ανηλίκων ήταν για γέλια

ΝΑΤΟ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης Παναγιωτόπουλου – Ακάρ

Μέσα στον Οκτώβριο η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το σχέδιο για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19