search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:14
MENU CLOSE

Κολωνός: Οι αρχές αναζητούν συνεργό του 53χρονου – Τι κατέθεσε η 12χρονη (Video)

12.10.2022 23:20
kolonos_new

Σε αναζήτηση ενός συνεργού του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, έχουν επιδοθεί οι Αρχές, μετά και την κατάθεση της 12χρονης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η 12χρονη φέρεται να αποκάλυψε στην κατάθεσή της ότι υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο, το μικρό όνομα του οποίου ξεκινάει από «Μ». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας πήγαινε και αυτός το κορίτσι στα ραντεβού.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, την άνοιξη του 2022 όταν η μητέρα έφυγε από το κατάστημα του Ηλία Μίχου όπου εργαζόταν για να πιάσει δουλειά σε μανάβικο, εκείνος της ζήτησε να του στείλει τη 12χρονη για να τον βοηθάει.

Μέσα σε έναν μήνα άρχισε το μαρτύριο του κοριτσιού. Ο 53χρονος φέρεται να την βίαζε καθημερινά στην αποθήκη του καταστήματος, απειλώντας την με όπλο για να μην μιλήσει.

Ο Ηλίας Μίχος δεν σταμάτησε όμως εκεί. Αποφάσισε να ανοίξει προφίλ σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα ραντεβού. Η πρώτη ενέργεια έγινε στις 25 Μαΐου, ανοίγοντας 76 ψεύτικα προφίλ. Τότε άρχισε να συνομιλεί και να κλείνει ραντεβού για το κορίτσι μέχρι και τις 22 Αυγούστου που το παιδί έφυγε για καλοκαιρινές διακοπές.

Την Πέμπτη η μητέρα της 12χρονης στον Εισαγγελέα

Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, οδηγείται το πρωί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η 37χρονη, που συνελήφθη το απόγευμα μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτή την σοκαριστική υπόθεση.

Ειδικότερα, είναι σε εξέλιξη έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε στο παρελθόν και άλλο παιδί της οικογένειας θύμα εκμετάλλευσης και σεξουαλικής κακοποίησης.

Τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας, ένας 18χρονος και μια 19χρονη αναμένεται να καταθέσουν, ενώ τα ανήλικα παιδιά βρίσκονται με τη γιαγιά τους. Η 12χρονη αναμένεται να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά που φέρονται να «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης, ήταν τα τακτικά εμβάσματα του 53χρονου σε εκείνη, που δεν δικαιολογούνται από την εργασία της στο μαγαζί του, οι πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και ανταλλαγή SMS με τον συλληφθένα 53χρονο, Ηλία Μίχο,αλλά και ο τρόπος που διαχειρίστηκε η ίδια την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες.

H μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες για εκπόρνευση της κόρης της, όπως τόνισαν οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Ασπασία Ταραχοπούλου, εξερχόμενοι από τη ΓΑΔΑ όπου και τη συνάντησαν.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας δήλωσε ότι η 12χρονη έδωσε στον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας κι εκείνος κατέθεσε δύο μικροποσά των 20 – 25 ευρώ, κάτι που εκείνη δεν γνώριζε. Μίλησε συγκεκριμένα για δύο εμβάσματα, λέγοντας ότι η 12χρονη είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.

Όπως δήλωσαν οι δικηγόροι, η γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη και κατηγορείται για μαστροπεία, καθώς βρέθηκαν κάποια μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον 53χρονο κατηγορούμενο. Ο κ. Λύτρας έκανε επίσης λόγο για την ύπαρξη κυκλώματος και είπε ότι πρέπει να έρθουν στο φως όλα τα ονόματα των ανθρώπων που συνετέλεσαν σε αυτό το «τρομερό έγκλημα», όπως το χαρακτήρισε.

Από την πλευρά της, η κυρία Ταραχοπούλου, επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί για τέτοια μικροποσά ο 53χρονος ήθελε τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης και δεν τα έδινε απευθείας στο ανήλικο κορίτσι, εκτίμησε ότι, με τον τρόπο αυτό, ήθελε να την ενοχοποιήσει. Μιλώντας, για την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας, τόνισε ότι «κλαίει, λέει θ’ αυτοκτονήσει, φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά».

«Φως» στην υπόθεση, πάντως, αναμένεται να ρίξει η κατεπείγουσα έρευνα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αφού ο πρόεδρός της, Χαράλαμπος Βουρλιώτης ζήτησε να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας της 12χρονης αλλά και του 53χρονου και της οικογένειάς του. Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν διακινήθηκαν χρήματα από μαστροπεία.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποίηση ΕΛΑΣ για ηλεκτρονική απάτη: Προσοχή σε παραπλανητικά μηνύματα για επιστροφή φόρων

Βιασμός 12χρονης – Κολωνός: Πώς εξηγεί η μητέρα τα εμβάσματα – Αρνείται τις κατηγορίες (Videos)

Κολωνός: Ξεψαχνίζουν τους λογαριασμούς του 53χρονου και της μητέρας – Έρευνα από την Αρχή για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:12