search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:18
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης – Κολωνός: Πώς εξηγεί η μητέρα τα εμβάσματα – Αρνείται τις κατηγορίες (Videos)

12.10.2022 19:55
gada-nyhta

Αρνείται η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό τις κατηγορίες για εκπόρνευση της κόρης της, όπως τόνισαν οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Ασπασία Ταραχοπούλου, εξερχόμενοι από τη ΓΑΔΑ όπου και τη συνάντησαν.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας δήλωσε ότι η 12χρονη έδωσε στον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας κι εκείνος κατέθεσε δύο μικροποσά των 20 – 25 ευρώ, κάτι που εκείνη δεν γνώριζε. Μίλησε συγκεκριμένα για δύο εμβάσματα, λέγοντας ότι η 12χρονη είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.

Ο δικηγόρος παραδέχτηκε ότι υπάρχουν μηνύματα μεταξύ της μητέρας και του 53χρονου κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου.

Όπως δήλωσαν οι δικηγόροι, η γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη και κατηγορείται για μαστροπεία, καθώς βρέθηκαν κάποια μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον 53χρονο κατηγορούμενο. Ο κ. Λύτρας έκανε επίσης λόγο για την ύπαρξη κυκλώματος και είπε ότι πρέπει να έρθουν στο φως όλα τα ονόματα των ανθρώπων που συνετέλεσαν σε αυτό το «τρομερό έγκλημα», όπως το χαρακτήρισε.

Εκτίμησε ακόμη ότι θα εξεταστούν και τα άλλα παιδιά της μητέρας.

Από την πλευρά της, η κυρία Ταραχοπούλου, επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί για τέτοια μικροποσά ο 53χρονος ήθελε τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης και δεν τα έδινε απευθείας στο ανήλικο κορίτσι, εκτίμησε ότι, με τον τρόπο αυτό, ήθελε να την ενοχοποιήσει

Μιλώντας, για την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας, τόνισε ότι «κλαίει, λέει θ’ αυτοκτονήσει, φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά».

Ο κ. Λύτρας είπε επίσης, ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα αναλάβει την υπεράσπισή της.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Καρδίτσα – Βρέθηκε απαγχονισμένος 12χρονος

Κολωνός: «Είμαστε συγγενείς και από το ίδιο χωριό με τον 53χρονο» λέει ο πρώην διοικητής του ΑΤ (Video)

Κολωνός: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 53χρονος και ο 42χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20