search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:43
MENU CLOSE

Κολωνός: Ξεψαχνίζουν τους λογαριασμούς του 53χρονου και της μητέρας – Έρευνα από την Αρχή για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

12.10.2022 19:33
sepolia_kolonos_53xronos1210_new

Κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας της 12χρονης αλλά και του 53χρονου και της οικογένειάς του παρήγγειλε ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βουρλιώτης ζήτησε να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου, που προφυλακίστηκε σήμερα το απόγευμα επειδή βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό. Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν διακινήθηκαν χρήματα από μαστροπεία.

Κατά την έρευνα θα εξετασθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μητέρας της ανήλικης, η οποία συνελήφθη έπειτα από ένταλμα της 33ης ανακρίτριας, για συνέργεια σε διακεκριμένη μαστροπεία και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία, καθώς πρέπει να γίνει έρευνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς και χρηματικά εμβάσματα, να γίνουν συγκρίσεις εισοδημάτων, κλπ.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα, όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του.

Άλλωστε, από χθες υπήρχαν τέτοιες ενδείξεις και λόγω της ύπαρξης εμβασμάτων από τη σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά που την «έκαψαν» ήταν τα τακτικά εμβάσματα του 53χρονου σε εκείνη, που δεν δικαιολογούνται από την εργασία της στο μαγαζί του, οι πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και ανταλλαγή SMS με τον συλληφθέντα 53χρονο, Ηλία Μίχο, αλλά και ο τρόπος που διαχειρίστηκε η ίδια την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες.

Σε περίπτωση που βρεθούν χρηματικά ποσά και ταυτοποιηθούν ότι προέρχονται από άτομα που είχαν σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι, θα ακολουθήσει δέσμευση των χρημάτων και υποβολή νέας δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, για να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Καρδίτσα – Βρέθηκε απαγχονισμένος 12χρονος

Κολωνός: «Είμαστε συγγενείς και από το ίδιο χωριό με τον 53χρονο» λέει ο πρώην διοικητής του ΑΤ (Video)

Κολωνός: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 53χρονος και ο 42χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20