search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:07
MENU CLOSE

Γιώργος Καραμίχος: «Πήγα στην Αμερική για να μάθω να κλαίω» – Η «σπόντα» για τις δραματικές σχολές στην Ελλάδα

14.10.2022 21:30
karamixos_new

Ο Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», μίλησε για την επαγγελματική του πορεία στην Αμερική.

«Είχα πάει πρώτη φορά στην Αμερική το 2005, για να μάθω να κλαίω. Στις δραματικές σχολές στην Ελλάδα για να σου μάθουν να κλαις σε πιέζουν, ενώ για να σε επισκεφθεί το συναίσθημα πρέπει να κάνεις ακριβώς το αντίθετο, να χαλαρώσει και να αφεθείς. Εκεί λοιπόν πήγα για να μάθω πως θα συμβεί αυτό, χωρίς να “προσποιείσαι”» είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

«Προσπαθούσα για αρκετά χρόνια και κάποια στιγμή πήρε μία υποτροφία και πήγα στο Λος Άντζελες σε μια σχολή και με κρατήσανε. Στη συνέχεια μου πρότειναν να διδάξω και σε μια άλλη σχολή, όπου διδάσκω μέχρι και σήμερα. Τώρα που η βάση μου είναι εδώ, πηγαίνω μια φορά στους δύο μήνες και κάνω όλα τα γκρουπ μαζί» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Μάρτιν Σκορσέζε: Ο κινηματογράφος εξευτελίζεται, μειώνεται ως μορφή τέχνης – Τι είπε για την εμμονή με τις εισπράξεις (Video)

Βάσω Λασκαράκη: «Όταν δεν μιλάει το ζευγάρι, είναι η αρχή της καταστροφής» – Τι είπε για τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Μαρία Κορινθίου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν μπορώ να συνέλθω, τι έχει σημασία τελικά σε αυτή τη ζωή;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:07