search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:29
MENU CLOSE

Κολωνός: Ανατριχίλα από την κατάθεση της 12χρονης – «Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα» – Τουλάχιστον 11 οι παιδοβιαστές (video)

14.10.2022 09:01
kolwnos_katigoroumenoi

Σοκ από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με τους επανειλημμένους βιασμούς της 12χρονης από τον Κολωνό.

Το Star αποκάλυψε όσα είπε η μικρή στην πρώτη της κατάθεση, που ξετύλιξε το κουβάρι της φρικτής υπόθεσης και άνοιξε τον άνοιξε τον δρόμο για την ταυτοποίηση των παιδοβιαστών.

«Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα»

«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να χουφτώνει, μου έπιασε τον κ***. Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα δε θέλω και με απείλησε. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε (σσ: στο σημείο αυτό η 12χρονη δίνει λεπτομέρειες για τους τρόπους με τους οποίους ο Μίχος την βίασε). Όλες τις φορές το κάναμε στο μαγαζί του, κάτω στην αποθήκη. Μου έλεγε πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν» είπε η 12χρονη και σε άλλο σημείο της κατάθεσή της πρόσθεσε:

«Με έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά και να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω… Μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άνδρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το Viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός. Με πήγαινε αυτός στους πελάτες με το αμάξι του, εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του Μίχου. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν. Με έντεκα άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο».

«Φοβόμουν και δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι»

Η 12χρονη αναφέρει ακόμη πως τον Ηλία Μίχο τον γνώριζε όλη η οικογένειά της και ο μπαμπάς της.

Η 12χρονη εξομολογήθηκε στους έμπειρους παιδοψυχολόγους και τον φόβο της: «Φοβόμουν και δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι, γι’ αυτό δεν μίλησα νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε ότι όλα τα λεφτά τα έδινε στον 53χρονο. «Μπορεί κάποια στιγμή να κράτησα ένα ευρώ. Δεν έχω συναισθήματα για τον Μιχο, να πάει εκεί που του αξίζει, στη φυλακή», φέρεται να είπε το κορίτσι. Σημειώνεται ότι η 12χρονη μίλησε δύο φορές στους αξιωματικούς αποκαλύπτοντας όσα μπορούσε για τον εφιάλτη που έζησε τους τελευταίους μήνες.

Έρχονται και νέες συλλήψεις

Την ίδια στιγμή, σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για την σύλληψη και άλλων εμπλεκομένων στην ανατριχιαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη 3-4 ατόμων, που έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές για τον βιασμό της 12χρονης. Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, είτε εντός των επόμενων ωρών θα γίνουν συλλήψεις 3-4 ατόμων, σύμφωνα με την εικόνα που υπάρχει μέχρι στιγμής από τις Αρχές και βάσει των καταθέσεων της 12χρονης, είτε θα υπάρξει μια πιο συνολική ενέργεια λίγα 24ωρα αργότερα. Πάντως, η σχετική διαδικασία είναι σε πολύ καλό δρόμο, σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα, η 12 χρονη φαίνεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον 2-3 ακόμα από τους βιαστές της, μέσα από φωτογραφίες που της έχουν δείξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Πανελλήνιες 2022: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων – Από Δευτέρα οι εγγραφές

Βιασμός 12χρονης: Έρχονται και νέες συλλήψεις (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:28