search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:43
MENU CLOSE

Κολωνός: «Ο Μίχος μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», κατέθεσε η 12χρονη

13.10.2022 16:21
mixos_kolonos

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της 12χρονης από τον Κολωνό, στις καταθέσεις της στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, σχετικά με την εγκληματική δράση του 53χρονου, Ηλία Μίχου.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η ανήλικη μίλησε δύο φορές στους αστυνομικούς, περιγράφοντας τη φρίκη που έζησε για περίπου 150 ημέρες. Το κορίτσι κλήθηκε να καταθέσει και τρίτη φορά, ωστόσο υπέστη σοκ και δεν μπόρεσε να μιλήσει.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού. «Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε», κατέθεσε η 12χρονη.

Ξέσπασε σε λυγμούς

Στην αρχή, η 12χρονη είπε ότι ο Ηλίας Μίχος είναι καλός άνθρωπος. Ωστόσο, κατέληξε να ξεσπά σε λυγμούς και να λέει ότι θέλει να πάει στην φυλακή.

Όπως είπε το κορίτσι, στις αρχές Μαΐου ο 53χρονος την πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την αποπλάνησε. Από τότε, ο Μίχος ασελγούσε πάνω της και στη συνέχεια την πήγαινε στα ραντεβού.

Η ανήλικη αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα ως πελάτες της. Ανάμεσά τους και ο 42χρονος Βασίλης Σοφιανίδης, πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών. Όπως είπε, μαζί του είχε πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές.

Πώς η μητέρα της 12χρονης ήρθε σε επαφή με τον Μίχο

Σύμφωνα με το protothema.gr, όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου Απριλίου. Η 37χρονη είχε αποκτήσει πέντε παιδιά με τον σύζυγο της, με μικρότερη τη 12χρονη μαθήτρια. Τα άλλα τρια τέκνα, τα απέκτησε με έναν Πακιστανό, την περίοδο που ο άντρας της βρισκόταν στη φυλακή για ναρκωτικά.

Η έλλειψη χρημάτων και δουλειάς έκαναν την 37χρονη να επισκέπτεται συχνά το μίνι μάρκετ του Μίχου για να αγοράζει τα βασικά είδη με βερεσέ. Τότε, ήταν που έγινε και η πρόταση από τον 53χρονο, για να καλύψει το χρέος να δουλεύει στην επιχείρησή του καθαρίζοντας και βοηθώντας στις βασικές δουλειές. Σε κάποιες επισκέψεις, έπαιρνε μαζί της και το 11,5 ετών κοριτσάκι της για να τελειώνει πιο γρήγορα και να μαθαίνει τη δουλειά, ενώ το τελευταίο διάστημα έστελνε μόνο του το παιδί στις δουλειές.

Όπως είπε η μικρή, τα λεφτά που έφερνε από τα ραντεβού, τα έπαιρνε η μητέρα της ενώ με το πέρασμα του χρόνου είχε μάθει να παίρνει τα λεφτά πριν πάει στα ραντεβού και να τα πηγαίνει στο σπίτι.

Ο Μίχος κατηγορεί τη μητέρα της 12χρονης

Από την άλλη, ο 53χρονος διαψεύδει τα λεγόμενα της ανήλικης, λέγοντας πως την όλη υπόθεση των ραντεβού την έστησε η μητέρα της και όχι ο ίδιος. Όπως είπε, από τον Σεπτέμβριο που έγινε η καταγγελία στην Ασφάλεια, η μητέρα της 12χρονης τον εξεβίαζε, απαιτώντας καθημερινά ποσά της τάξεως των 100 και 150 ευρώ. Τα λεφτά, τα έβαζε σε έναν φάκελο και τα άφηνε στο φούρνο ή στο μίνι μάρκετ από όπου περνούσε και τα εισέπραττε η 37χρονη. Παράλληλα, δήλωσε ότι τα μηνύματα της μητέρας υπάρχουν στα κινητά και μπορούν να το δπαιστώσουν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Μετά τη σύλληψη της 37χρονης, στο μικροσκόπιο των αρχών φέρεται να έχει μπει ένα ακόμη πρόσωπο-κλειδί, κοντά στον 53χρονο, καθώς έβαζε εμβάσματα από τον λογαριασμό του Μίχου σε αυτόν της μητέρας.

Διαβάστε επίσης:

Νέο σοκ! Γυναίκα καταγγέλλει ότι τη βίασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μέσα στο τμήμα

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Εισαγγελική έρευνα για τον ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δικαστήριο

Προσοχή! Ο ΕΟΦ ανακαλεί πιεσόμετρο και οξύμετρο από τα Jumbo

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:41