search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:13
MENU CLOSE

Εμετική δήλωση πατέρα Μίχου: «Οποιοσδήποτε να ήταν, άμα του κουνιόταν, κάτι θα έκανε» (video)

13.10.2022 15:38
kolonos_sepolia_mixos1310_new

Οργή προκαλούν οι χυδαίες και εμετικές δηλώσεις του πατέρα του 53χρονου Ηλία Μίχου, κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του 53χρονου παιδοβιαστή στο Star.

Στη συνέχεια προχώρησε σε εμετικές και απαράδεκτες δηλώσεις, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον γιο του: «Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες. Μου το έμπλεξαν το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήταν, άμα του κουνιόταν, κάτι θα έκανε. Είναι λεβέντης, ψυχοπονιάρης, σ’ όλο τον κόσμο έδινε».

Στη συνέχεια, εξέφρασε και τα… παράπονά του, για το ότι κανείς δεν στηρίζει τον γιο του: «Έχει τόσα χρόνια το μαγαζί του, όλος ο κόσμος παίρνει από εκεί. Κάνει δωρεές και κανένας δεν πάει να το υποστηρίξει το παιδί», είπε ο πατέρας του 53χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Νέο σοκ! Γυναίκα καταγγέλλει ότι τη βίασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μέσα στο τμήμα

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Εισαγγελική έρευνα για τον ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δικαστήριο

Προσοχή! Ο ΕΟΦ ανακαλεί πιεσόμετρο και οξύμετρο από τα Jumbo

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:05