search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:02
MENU CLOSE

Κολωνός – Θεία 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» (Video)

13.10.2022 14:56
kolonos-53xronos-new

Πρώτη φορά δημοσίως για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης τοποθετήθηκε η θεία του ανήλικου κοριτσιού.

Πρόκειται για τη γυναίκα που έκανε την αρχή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της ιστορίας, όταν διάβασε ένα από τα αρρωστημένα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην ανήλικη.

Μιλώντας στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» στον ΣΚΑΪ, η θεία του κοριτσιού δηλώνει «σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψε», ενώ κύριο μέλημά της όπως τονίζει είναι «να προστατέψω την 12χρονη ανηψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Παρα τα όσα φρικτά έχουν περάσει, πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια».

Στη σκιά, δε, της σύλληψης των γονέων της 12χρονης –της μητέρας για μαστροπεία και του πατέρα για ναρκωτικά– η θεία του κοριτσιού διαβεβαιώνει ότι «στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους».

Απηύθυνε, τέλος, έκκληση στα μέσα ενημέρωσης να μην αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για την ζωή των παιδιών.

Γιαγιά της ανήλικης: «Είναι δυνατόν να πουλήσει η μάνα το παιδί της για 20 ευρώ;»

Από τη μεριά της, η γιαγιά της ανήλικης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε πως η μητέρα της ανήλικης δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση και μάλιστα να έπαιρνε και χρήματα από τον 53χρονο.

«Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα, ήταν δυνατόν;», ανέφερε συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης.

«Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου, ότι της τα έβαλε αυτός 20 ευρώ… Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπαν γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα.

Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα, ότι ήτανε μπλεγμένη; Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα ήταν δυνατόν; Για 20 ευρώ; Εδώ πήγε η άλλη (εννοεί τη σύζυγο του 53χρονου) να της δώσει δέκα χιλιάρικα και δεν τα δέχτηκε, δεν πουλιέται λέει το παιδί μου… Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν;

Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουν. Είναι δυνατόν να συλλάβουν τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Νέο σοκ! Γυναίκα καταγγέλλει ότι τη βίασαν αστυνομικοί μέσα στο τμήμα

Κολωνός: Απολύθηκε από μεγάλη εφημερίδα ο γιος του Μίχου – «Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου»

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Εισαγγελική έρευνα για τον ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δικαστήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:58