search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:26
MENU CLOSE

Κολωνός: Στη φυλακή Γρεβενών ο Μίχος, στην Τρίπολη ο Σοφιανίδης

14.10.2022 11:16
mixos_kentriki_new

Στη φυλακή Γρεβενών θα οδηγηθεί ο παιδοβιαστής και προαγωγός του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος.

Επίσης ο άλλος κρατούμενος, Γιάννης Σοφιανίδης, θα οδηγηθεί στο κατάστημα κράτησης Τρίπολης.

Υπενθυμίζεται ότι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο κρίθηκαν προφυλακιστέοι για το βαρύ κατηγορητήριο που του ασκήθηκε.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος κατηγορείται για σωρεία κακουργημάτων. Συγκεκριμένα, του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή), όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει του 12ο και το 15ο έτος, κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, εμπορία ανθρώπων και νόμο περί όπλων.

Τέλος, η μητέρα της 12χρονης, κρατείται στον 3ο όροφο της ΓΑΔΑ, στην υποδιεύθυνση ανηλίκων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Λιβαδειά: 17χρονη καταγγέλλει τον βιασμό της από δύο άνδρες – Την έβαλαν με τη βία στο ΙΧ τους

Άρης για Νικολαΐδη: «Το μεγαλύτερο μετάλλιο το πήρες “φεύγοντας”…»

Πανελλήνιες 2022: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων – Από Δευτέρα οι εγγραφές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:24