search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:44
MENU CLOSE

Ορλάντο Μπλουμ: «Όταν ήμουν 19 έπεσα από ένα παράθυρο στον 3ο όροφο και έσπασα την πλάτη μου» (Video)

14.10.2022 09:00
orlanto-mploym-new

Ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στο παρελθόν και που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή αποκάλυψε ο  Ορλάντο Μπλουμ.

Ο ηθοποιός διηγήθηκε την εμπειρία του σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η UNICEF, καθώς είναι πρεσβευτής της οργάνωσης από το 2009.

Ο λόγος που θέλησε να μοιραστεί την άσχημη αυτή εμπειρία και περιπέτεια είναι -όπως ο ίδιος τονίζει- να βοηθήσει όσους έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά, φθάνοντας τόσο κοντά στον θάνατο.

«Όταν ήμουν 19, έπεσα από ένα παράθυρο στον 3ο όροφο και έσπασα την πλάτη μου» είπε ξεκινώντας να διηγείται την δύσκολη αυτή εμπειρία του, ενώ κλείνοντας τόνισε:

«Αυτή ήταν πραγματικά, η αρχή ενός μακρού και επίπονου ταξιδιού για μένα, ώστε να αναγνωρίσω και να κατανοήσω μερικά από τα μοτίβα που υπήρχαν στη ζωή μου και με οδήγησαν σε πολλά ατυχήματα. Με αποκορύφωμα ήταν το σπάσιμο της πλάτης μου, κάτι που ήταν παραλίγο θάνατος»

Όπως εξήγησε, μετά την πτώση του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ξεκίνησε μια διαδικασία μακράς ανάρρωσης.

«Θα έλεγα ότι οι μήνες μετά την πτώση ήταν μια αρκετά σκοτεινή περίοδος για εμένα. Ως κάποιος που ήταν πάντα πολύ δραστήριος στη ζωή του, ξαφνικά ένιωσα πολύ περιορισμένος και πονούσα. Έκτοτε είμαι ευγνώμων κάθε μέρα και ζω τη ζωή στο έπακρο. Υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να μεταμορφώσεις τον πόνο, είτε είναι σωματικός είτε ψυχικός, σε καλή, μεγάλη τύχη της ζωής σου», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Ζαχαρίας Ρόχας: «Ζήτησα αύξηση από τον Νίκο Φώσκολο και την επόμενη μέρα ο ρόλος μου πέθανε»

Ρένια Λουιζίδου: «Η απώλεια του Βλάσση Μπονάτσου είναι τρομερά περίεργη» (Video)

Μπραντ Πιτ: «Από αυτή τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς» λέει μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί για τα… γλυπτά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:43