search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:01
MENU CLOSE

Ρένια Λουιζίδου: «Η απώλεια του Βλάσση Μπονάτσου είναι τρομερά περίεργη» (Video)

13.10.2022 20:34
renia_new

Τη Ρένια Λουιζίδου φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης (13/10), στο «Στούντιο 4».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική συνεργασία με τον Βλάση Μπονάτσο, αλλά και την απώλειά του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνθρωποι έχουν χαθεί, έχουν περάσει τα χρόνια και υπάρχουν και άλλες απώλειες. Του Βλάσση είναι τρομερά περίεργη γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν η χαρά της ζωής. Κι αν κάποιον φαντάζεσαι να ζει, ρε παιδί μου και να δικαιούται να ζει… Εμένα μούχλα με ανέβαζε, μούχλα με κατέβαζε! Δεν κουραζόταν ποτέ, ήταν πάντα να πάμε εδώ και να πάμε εκεί».

«Αν κάποιον φανταζόσουν λοιπόν να δικαιούται τη ζωή ήταν ο Βλάσσης και είναι πολύ περίεργο. Να την θέλει, να την λαχταράει, να την γουστάρει και να ξέρει να τη ζήσει. Είναι τόσο παράξενο να λείπει αυτός. Και άλλοι άνθρωποι έχουν χαθεί αλλά ο Βλάσσης είχε αυτή την ζωντάνια» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ρένια Λουιζίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης:

Μπραντ Πιτ: «Από αυτή τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς» λέει μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί για τα… γλυπτά του

Πιρς Μπρόσναν: Το ανόητο σχόλιο που του «στοίχισε» τον ρόλο του Μπάτμαν (Video)

Γιώργος Κιμούλης: Άκυρη η απόλυσή του από το ΚΘΒΕ – Κέρδισε στη δικαστική μάχη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 01:34