search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Ρένια Λουιζίδου για «Καφέ της Χαράς»: Η άγνωστη ιστορία από τα γυρίσματα με τον σκύλο και τον «λύκο» (Video)

13.12.2021 14:31
renia-loyizidoy_new

Ένα ταξίδι στο χρόνο έκανε η Ρένια Λουιζίδου, αναφερόμενη σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Το καφέ της Χαράς».

Η ηθοποιός επισημαίνει ότι ο ρόλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 της ταίριαξε πολύ, ενώ το… άδοξο τέλος μεταξύ Χαράς – Πώποτα ήταν κατά τη γνώμη της το καλύτερο, ως πιο ρεαλιστικό.

Τέλος, η Ρένια Λουιζίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» θυμάται και μοιράζεται με το κοινό άγνωστα στιγμιότυπα από τις πρόβες στο «Κολοκοτρωνίτσι».

«Η Χαρά είναι ο ρόλος που με χαρακτηρίζει περισσότερο από όλους. Ίσως από όλους τους υπόλοιπους ρόλους που έχω κάνει, μου μοιάζει περισσότερο στους τρόπους και τη συμπεριφορά. Ο ρόλος τη Χαράς δε με δυσκόλεψε. Αν και οι ζωές μας δεν έμοιαζαν σε τίποτα, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έφεραν τη Χαρά πολύ κοντά σε εμένα.

«Ο κόσμος μού έλεγε “πώς τον αντέχεις κορίτσι μου τον γρουσούζη”, για τον Πώποτα. Πάντα έλεγα στον Χάρη Ρώμα, “δεν σε πιστεύω που το γράφεις μόνος σου και γράφεις για τον εαυτό σου αυτό το ρόλο”.

Σε ένα από τα γυρίσματα είχαν φέρει ένα σκυλί να… υποδυθεί το λύκο, και είχαμε πει να είναι εκπαιδευμένο για να μην κινδυνεύσουν τα παιδάκια. Το σκυλί αυτό, όμως, ήταν πάρα πολύ εκπαιδευμένο, και ήταν αδύνατο να το κάνουμε να δείξει στοιχειωδώς άγριο.

Στη σειρά μου άρεσε που κράτησαν ένα στοιχειώδη ρεαλισμό στο ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έμειναν μαζί. Παρότι είχε δημιουργήσει τρομερές αντιδράσεις στο κοινό το γεγονός ότι η Χαρά εγκατέλειψε τον Πώποτα, πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να γίνει τότε.

Σε όλα τα εξωτερικά γυρίσματα, τα καλοκαίρια γυρίζουμε χειμωνιάτικες σκηνές και φοράμε μπουφάν στους 40 βαθμούς Κελσίου, και το χειμώνα παίζουμε με τα κοντομάνικα. Όταν γυρίζαμε σκηνή στην πλατεία του χωριού με καπνούς και ντουμάνια, πέρασε ένα παππούς που νόμιζε ότι όντως αυτό συνέβαινε και μας “την είπε”.

Τα “Φατσέικα” ήταν για όλους μας μια έκπληξη. Στην αρχή εμείς τα θεωρούσαμε λίγο υπερβολικά. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μου είχε πει ότι ένας δάσκαλος σε σχολείο, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των παιδιών, είχε μαζέψει “Φατσέικα” για να τους κάνει μάθημα. Αν με περίμεναν να κάνω τους καφέδες στη σειρά, ακόμα θα γυρίζαμε σκηνές. Ήταν έτοιμοι από κάτω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ρώμας: «Έπαθα πολιτισμικό σοκ στο Epsilon – Πήγαμε στα δικαστήρια»

Μαίρη Χρονοπούλου: H προσαγωγή στη ΓΑΔΑ το βράδυ της δολοφονίας Ταχτσή (Video)

Τζένη Μπότση για MeToo: Έπρεπε να βγει η Μπεκατώρου για να ξυπνήσω (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:37