search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36
MENU CLOSE

Χάρης Ρώμας: «Έπαθα πολιτισμικό σοκ στο Epsilon – Πήγαμε στα δικαστήρια»

13.12.2021 11:18
romas-xaris-new

Για τους ηθοποιούς που πάνε σε ριάλιτι, τις προτάσεις που είχε ο ίδιος για show, αλλά και τη συνεργασία του με το Espilon που ναυάγησε με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να βρεθούν στα δικαστήρια μίλησε ο Χάρης Ρώμας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, ο ηθοποιός και σεναριογράφος επισήμανε ότι δεν του έχουν προτείνει καν να συμμετέχει σε ριάλιτι ως διαγωνιζόμενος, ενώ αναφέρεται και στη δικαστική διαμάχη του με το κανάλι Epsilon.

Αναφερόμενος σε συναδέλφους του που μπαίνουν σε ριάλιτι, ο Χάρης Ρώμας υποστηρίζει ότι αυτή είναι μια καλή επιλογή αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια αξιόλογη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Θα αφήσω την υποκριτική για την πολιτική, για να μπορέσω να είμαι εντάξει στο νέο μου όνειρο. Κάποιοι συνάδελφοί μου καλύτερα να πάνε σε ριάλιτι γιατί δεν έχουν ελπίδες μεγάλης καλλιτεχνικής πορείας. Μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές να συμμετέχω σε show και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά για να πάω σαν κριτική επιτροπή.

Να πάω να διαγωνιστώ ούτε κατά διάνοια, ούτε που έχουν τολμήσει να μου το πουν. Έκρινα ότι δεν κολλάει ούτε στην εικόνα μου και επίσης δεν είχα ανάγκη εκείνη τη στιγμή τα λεφτά. Αν τα είχα ανάγκη, θα το έκανα.

Πριν από χρόνια είχαμε συμφωνήσει, που ήταν και η εποχή της κρίσης, να κάνω ένα σίριαλ με το κανάλι Epsilon. Και κατάλαβα στην πορεία από τους ανθρώπους που ηγούντο του καναλιού και από τις συζητήσεις που γινόντουσαν έπαθα πολιτισμικό σοκ κι έφυγα και πήγαμε και στα δικαστήρια» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: H προσαγωγή στη ΓΑΔΑ το βράδυ της δολοφονίας Ταχτσή (Video)

Τζένη Μπότση για MeToo: Έπρεπε να βγει η Μπεκατώρου για να ξυπνήσω (Video)

Τζούλια Νόβα: Γέννησε στο σπίτι – 6 ώρες διήρκεσε ο τοκετός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:32