search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:41
MENU CLOSE

Χάρης Ρώμας στον Αρναούτογλου: «Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου» (Videos)

07.12.2021 10:40
charis-romas-new

Για τη μεγάλη επιτυχία που εξακολουθεί να έχει το «Κωνσταντίνου και Ελένης», τη νέα σειρά που ετοιμάζει αλλά και τον ρόλο που έπαιξε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στον πρόσφατο χωρισμό του μίλησε ο Χάρης Ρώμας.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show», ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι η σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης» έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες ως «η σειρά με τις περισσότερες non stop τηλεθεάσεις ever».

Επιπλέον, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στη νέα του σειρά η οποία δε θα είναι στον ΑΝΤ1. Με τίτλο «Πεφταστέρι», η σειρά θα έχει ως κεντρικό πρωταγωνιστή έναν κάποτε σταρ που βρίσκεται στη Δύση του, τη στιγμή που δίπλα του μια νεαρή κοπέλα ανεβαίνει διαρκώς, κερδίζοντας φήμη και δόξα.

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό του έπειτα από μια σχέση 10 χρόνων, αποκαλύπτοντας ότι σημαντική αφορμή για την απόφαση αυτή στάθηκε και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Το εμβόλιο ήταν μια αφορμή. Ωστόσο, αυτό αποκαλύπτει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και έναν διαφορετικό κόσμο. Αυτό είναι ένα από τα καλά του κορωνοϊού, καθώς ανακαλύπτεις πλευρές του άλλου που δεν είχες αντιληφθεί με τα χρόνια» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4: Απρόσμενη αποχώρηση λίγο πριν την τελική πεντάδα – Δάκρυα στο πλατό (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Το ευχαριστώ και τα φιλιά της στην παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» (Video)

Cardi B: H πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια του Playboy (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:39