search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:08
MENU CLOSE

Γιώργος Κιμούλης: Άκυρη η απόλυσή του από το ΚΘΒΕ – Κέρδισε στη δικαστική μάχη

13.10.2022 16:47
kimoulis new

Την συμφωνημένη αμοιβή του για τις καλλιτεχνικές υπηρεσίες που θα προσέφερε το 2021 στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αλλά ματαιώθηκαν μετά τις καταγγελίες για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας σε βάρος συναδέλφων του.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έκρινε άκυρη την απόλυση του ηθοποιού από το ΚΘΒΕ. Με το σκεπτικό ότι υπήρχε συμβόλαιο, δικαίωσε τον Γιώργο Κιμούλη αποφασίζοντας να του δοθούν οι μισθοί που αναλογούν καθώς και 5.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός είχε προσφύγει κατά της απόλυσής του, για ηθική και οικονομική βλάβη, σε μια πρώτη από μια σειρά δικαστικών μαχών που πρόκειται να δώσει, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του #MeToo.

Σημειώνεται πως έχει ήδη κάνει αγωγές κατά των ηθοποιών Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού, Νίκου Ψαρρά αλλά και του ΣΕΗ, διεκδικώντας τα ποσά των 250.000, 125.000, 125.000 και 250.000 αντίστοιχα, για ηθική βλάβη.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Η σκοτεινή ιστορία του διαμαντιού που απειλεί να επισκιάσει την ενθρόνιση του Καρόλου (Photos/Video)

Συνεχίζει τις γκάφες ο Τζο Μπάιντεν: Είπε ότι ο γιος του πέθανε στο Ιράκ, ενώ «έφυγε» από καρκίνο στον εγκέφαλο (Video)

Πτήση τρόμου από την Τουρκία στη Βρετανία μετά από «απειλή για βόμβα» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:08