search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:46
MENU CLOSE

Ποινική δίωξη στους δύο αστυνομικούς για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας

14.10.2022 21:33
dias_astynomia_new

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που καταγγέλθηκαν από 19χρονη .

Η κατηγορία περί προσωπικών δεδομένων τους απαγγέλθηκε καθώς οι δύο αστυνομικοί φέρονται να έχουν βιντεοσκοπήσει τις πράξεις τους.

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ που εξέτασε την καταγγελία 19χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στον Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Οι δύο αστυνομικοί, που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ, κλήθηκαν την Πέμπτη από την ομάδα των Αδιάφθορων στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας της 19χρονης, όπου αρνήθηκαν την κατηγορία δίνοντας την δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν με την καταγγέλουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι υπήρξε συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσουν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Την ίδια ώρα, το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος των δύο ειδικών φρουρών, ενώ τους έθεσε σε διαθεσιμότητα.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: O αποχαιρετισμός της Κλέλιας Πανταζή – «Ήταν ο μεγάλος αδερφός που δεν είχα»

Απαράδεκτη δήλωση του προέδρου ειδικών φρουρών: «Βάφτισε» την παιδεραστία… ελάττωμα

Κολωνός: «Έρχονται» νέα εντάλματα σύλληψης – Ποιος ο ρόλος άνδρα με το όνομα «Μιχάλης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:45