search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:40
MENU CLOSE

Χάρης Ρώμας για 53χρονο παιδοβιαστή: «Τότε του έγραψα την ανάρτηση “Ηλία είσαι χρυσός άνθρωπος”» (Video)

15.10.2022 12:22
xaris_rwmas

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Χάρης Ρώμας για τη γνωριμία του με τον 53χρονο παιδοβιαστή που εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό.

«Το πρόβλημα είναι γιατί σχολιάζουμε κάτι που δεν θα έπρεπε να σχολιάζουμε. Κάνω 2 επαγγέλματα μέσω των οποίων απευθυνόμαστε στον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί, ξέρουμε ότι κάποιοι έρχονται και κολλάνε. Οι άνθρωποι αυτοί είναι και ψηφοφόροι και οι πολιτικοί αυτούς τους ανθρώπους που “κολλάνε” τους “αγαπούν” και τους “αγκαλιάζουν”. Και μάλιστα όταν αυτός είναι και τόσο ένθερμος υποστηρικτής», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Αυτός ο άνθρωπος ερχόταν και πλήρωνε για να δει τις παραστάσεις μου και κυκλοφορούσε με τις φωτογραφίες μου μαζί του μετά τις παραστάσεις μου. Ένας άνθρωπος είτε θέλει να μεταμφιεστεί, να μεταμφιέσει την άρρωστη και σκοτεινή πλευρά του», είπε.

»Όταν τον αποκάλεσα χρυσό άνθρωπο ή φίλο μου, αυτό έχει μία ιστορία από πίσω. Όταν αυτός ο άνθρωπος ερχόταν στο μαγαζί εστίασης που έχω σχέση, με παρέα, με κουμπάρους, με τη σύζυγο και ο παιδί, πάντα η “αγία οικογένεια”. Έχει έρθει πολλές φορές στο μαγαζί και με ζητούσε, και πολλοί άλλοι που πάνε με ζητούσαν. Είναι θαυμαστές μας. Όταν κάποιος έχει ψιλικατζίδικο και πολλούς ψηφοφόρους, φυσικά και θα τον αποκαλέσουμε φίλο μας», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

«Εκ των υστέρων αισθάνεσαι ότι είσαι ευάλωτος. Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή δεν έχω κάνει εγώ κάτι. Αντιθέτως αισθάνομαι οργή που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Το πρόβλημα πρέπει να εντοπιστεί στο ότι υπήρξαν πολλοί πρόθυμοι, εν δυνάμει, που ήθελαν να συνευρεθούν με αυτό το μικρό, άδολο και ταλαίπωρο κοριτσάκι».

Όσον αφορά στο «Σπίτι του ηθοποιού», »πήγαινε φαγητά, και σε αυτή την περίπτωση όταν μου μίλησε για τη καινούρια πτέρυγα που χτίζεται και είναι υπεύθυνος, είναι υπεύθυνη η Περιφέρεια Αττικής, το Τμήμα Πολιτισμού, εννοείται ότι τότε του έγραψα και την ανάρτηση: “Ηλία είσαι χρυσός άνθρωπος”. Μα αυτό είναι και το φυσικό, όταν σου λέει ότι εγώ κάνω δωρεές σε άπορους ηθοποιούς, κανείς δεν ξέρει τη σκοτεινή πλευρά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Χαλασμός στο νησί λόγω καιρού – Κατέρρευσαν γυψοσανίδες, πλημμύρισαν μαγαζιά

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Κανένα βήμα δεν έγινε άσκοπα» – Η νέα ανάρτηση της συζύγου του

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε ορισμένα σημεία, συννεφιά σε όλη τη χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15