search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:00
MENU CLOSE

Κολωνός: Έδωσε κι άλλα ονόματα η 12χρονη – Ποιοι έχουν ταυτοποιηθεί (Videos)

14.10.2022 23:30
kolonos magazi

Ονοματεπώνυμα έδωσε στην κατάθεσή της η 12χρονη από τον Κολωνό καθώς και λεπτομέρειες για το ρόλο του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, το κορίτσι ανέφερε πως το κινητό τηλέφωνο της το έκανε δώρο ο Μίχος.

Ο διάλογος με ψυχολόγο της αστυνομίας

Ψυχολόγος: Οι γονείς σου δε σε ρώτησαν που το βρήκες;

12χρονη: Τους είπα ότι μου το έδωσε αυτός, ότι ήταν μια παλιά συσκευή που δεν χρειαζόταν. Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μη δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου.

Ψυχολόγος: Σε εσένα έδιναν τα χρήματα, στο χέρι;

12χρονη: Ναι

Ψυχολόγος: Τι χρήματα σου έδιναν;

12χρονη: 50 ευρώ, κάπου εκεί

Ψυχολόγος: Ήταν διαφορετικές οι τιμές;

12χρονη: Όχι, εκεί ήταν στα 50

Ψυχολόγος: Τα 50 ευρώ τι τα έκανες μετά εσύ;

12χρονη: Πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν (σ.σ. τον 53χρονο)

Ψυχολόγος: Έδινες σε κάποιον άλλον;

12χρονη: Όχι ποτέ, γιατί θα μου έλεγαν που τα βρήκες

Ο ρόλος του «Μιχάλη»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, το κορίτσι κατονόμασε έναν «Μιχάλη» που την συνόδευε στα ραντεβού και σύμφωνα με τις αρχές συνδέεται με το περιβάλλον του 53χρονου που έχει προφυλακιστεί.

Το κορίτσι φαίνεται να έχει αναφερθεί σε πρόσωπο που λόγω στενής επαγγελματικής σχέσης με τον Μίχο, είχε καθημερινή επαφή με τον κατηγορούμενο για μαστροπεία και βιασμό. Το πρόσωπο αυτό αναμένεται να κληθεί σε κατάθεση, καθώς μέχρι στιγμής η μαρτυρία του δεν περιλαμβάνεται στην δικογραφία. Η 12χρονη φέρεται επίσης να έχει περιγράψει ως χώρο του «μαρτυρίου» της, όσον αφορά τους βιασμούς από τον Μίχο, το υπόγειο του καταστήματός του. Μάλιστα φαίνεται πως οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας τόσο του μαγαζιού του 53χρονου όσο και του επίμαχου υπογείου, που σύμφωνα με πληροφόρηση που υπάρχει, υπάρχουν και σε αυτόν τον χώρο.

Οι έρευνες παράλληλα συνεχίζονται και στο σκέλος της υπόθεσης όσων φαίνεται να συνομίλησαν με το προφίλ της 12χρονης, αριθμός που φθάνει τους 212. Οι συνομιλίες γινόταν μέσω της εφαρμογής blindchat και από αυτές αποτυπώνονται το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούνταν για τα φρικιαστικά ραντεβού του παιδιού. Οι περισσότεροι από τους «υποψήφιους πελάτες» φαίνεται να έχουν σήμερα κατεβάσει το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται να αρνούνται τις προτάσεις που εμφανίζεται να τους κάνει το κοριτσάκι λέγοντας πως είναι ακόμη πολύ μικρή.

Εκτός από τα ονόματα που τα έχει περιγράψει με την επαγγελματική τους ιδιότητα η 12χρονη για δύο περιπτώσεις έχει δώσει και ονοματεπώνυμα. Φέρεται να είναι άτομα με τα οποία συναντήθηκε πάνω από μία φορά.

Για τα υπόλοιπα ονόματα είναι σε εξέλιξη έρευνα που ενδεχομένως να κρατήσει μέρες προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι είχαν απλά ένα διάλογο μαζί της στο chat και ποιοι προχώρησαν στον βιασμό της. Γι’ αυτό και οι συλλήψεις ενδεχομένως να γίνονται τμηματικά.

Ποιοι έχουν ταυτοποιηθεί

Τις περιγραφές και τα στοιχεία ακόμα τεσσάρων ανδρών φέρεται να έδωσε στην κατάθεσή της η 12χρονη στον Κολωνό. Οι αστυνομικοί με τη συνεργασία ειδικού παιδοψυχολόγου εντόπισαν αρχικά τις κλήσεις στο κινητό της 12χρονης, στη συνέχεια της έδειξαν φωτογραφίες τους από τις αστυνομικές τους ταυτότητες και κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» το παιδί, ώστε να μπορέσει να τους δώσει περισσότερα στοιχεία.

Όπως αναφέρει το Star το παιδί έδωσε τις περιγραφές των βιαστών της. Οι άνδρες που έχουν ταυτοποιηθεί είναι:

  • ένας «Πάνος»: Είναι 40 ετών από την Παλλήνη, οδηγά ένα κόκκινο αυτοκίνητο γαλλικής μάρκας και η γνωριμία τους έγινε μέσω Instagram.
  • ένας «Αλέξανδρος»: Είναι 30 ετών από το Ίλιον, οδηγά μαύρο αυτοκίνητο και σύμφωνα με το κορίτσι έχει ένα παιδί συνομήλικό της, 12 ετών. Η γνωριμία τους έγινε μέσω viber.

Το όνομα του τρίτου άνδρα δεν διευκρινίζεται. Σύμφωνα με τη 12χρονη είναι πατέρας δύο παιδιών και οδηγούσε ένα λευκό γιαπωνέζικο αμάξι . Όπως είπε η ανήλικη συναντήθηκε τρεις φορές μαζί του.

Κάποιοι από τους επίδοξους βιαστές της 12χρονης εμφανίζονταν στις εφαρμογές με γυναικεία ονόματα.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στο ΑΤ Ομονοίας – Η 19χρονη αιμορραγούσε και οι αστυνομικοί συνέχιζαν να τη βιάζουν

Ποινική δίωξη στους δύο αστυνομικούς για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 5 ετών και έκτιση ποινής κατ οίκον για 74χρονο – Ασελγούσε σε βάρος 11χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:57