search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:32
MENU CLOSE

Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 σε Κάρπαθο και Κάσο

15.10.2022 18:47
ektakti

Έκτακτο μήνυμα από το 112 έλαβαν όσοι βρίσκονται σε Κάρπαθο και Κάσο.

Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί τους πολίτες που βρίσκονται στα νησιά να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών, καθώς για την περιοχή υπάρχει πρόγνωση για πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα για το επόμενο 24ωρο.

Τις επόμενες ώρες η φονική κακοκαιρία -που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στην Κρήτη, κυρίως στο νομό Ηρακλείου- αναμένεται να κινηθεί προς τα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννη Αρτοποιό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Κρήτη δέχτηκε 453 κλήσεις σε μια ώρα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν έναν 50χρονο, πατέρα δύο παιδιών, χωρίς τις αισθήσεις του από ΙΧ στην ακτή της Αγίας Πελαγίας και απεγκλώβισαν σώες 2 γυναίκες στη Λυγαριά.

Επιπλέον, 30 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε Ηράκλειο και Λασίθι μεταφέρθηκαν από τους πυροσβέστες σε ασφαλή σημεία. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί άλλοι αγνοούμενοι, πέρα από τη διάσωση μίας γυναίκας που αγνοούταν αλλά διασώθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Αλέξανδρου Νικολαΐδη: Η συγκλονιστική στιγμή με τον Μουρούτσο να μεταφέρει τα Ολυμπιακά μετάλλιά του (Photo)

Βασίλης Μάγγος: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση στο Βόλο, ενόψει της δίκης για τον ξυλοδαρμό του

Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, λόγω εργασιών κατασκευής της νέας Γραμμής 4

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34