search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:45
MENU CLOSE

Μεγάλη υπόθεση αστυνομικής διαφθοράς στη Φλώρινα

17.10.2022 15:19
Astynomia_new

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, για την εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης- διευκόλυνσης αλλοδαπών από το σημείο συνοριακού ελέγχου Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, στο οποίο εμπλέκονται μεταξύ άλλων και πολλοί αστυνομικοί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 14 εμπλεκόμενοι, εκ των οποίων οι 7 είναι αστυνομικοί, ενώ από κλιμάκια της ΕΛΑΣ πραγματοποιούνται ταυτόχρονα έρευνες σε σπίτια σε διάφορες πόλεις, της Δυτικής Μακεδονίας κυρίως, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, για τον εντοπισμό πειστηρίων.

Οι συλληφθέντες κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Καστοριάς, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας θα γίνουν ανακοινώσεις από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας μας είπε “με μαχαίρωσε”», κατέθεσε ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ

Κολωνός: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης – Αρνούνται τις κατηγορίες

Αμετανόητος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: Χαιρέτησε ξανά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής – «Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:45