search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 05:11
MENU CLOSE

Κολωνός: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης – Αρνούνται τις κατηγορίες

17.10.2022 12:33
SYLLHPSES_VIASMOS_KOLWNOS

Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν και οι τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, μετά τη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και η μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας που της έχει απαγγελθει μετά τη σύλληψή της.

Αρνούνται τις κατηγορίες

Και οι τρεις που πήραν προθεσμία αρνούνται την κατηγορία, της γεννετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, η οποία τους έχει αποδοθεί. 

Ειδικότερα, ο 33χρονος κατηγορούμενος, υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες ότι έχει πρόβλημα διανοητικό, το οποίο σχυρίστηκε ότι επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε χθες στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα.

Ακόμη φέρεται να υποστηρίζει ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Επιπλέον, ο 33χρονος αρνείται σεξουαλική επαφή του με το παιδί.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος -σε διαθεσιμότητα πλέον- του νοσοκομείου Μεταξά υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή του με τη 12χρονη, αλλά έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Τέλος σε άρνηση των κατηγοριών, προχώρησε και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Τι λένε οι δικηγόροι των συλληφθέντων

«Υπάρχουν ιατρικοί λόγοι και πιστοποιητικά τα οποία στην ανάκριση θα αναδειχθούν πως δεν μπορούσε να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται», ανέφερε ο συνήγορος του 34χρονου κατηγορούμενου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες. Η πράξη για την οποία κατηγορείται είναι ασέλγεια σε ανήλικο με χρηματικό αντίτυπο. Είναι μικρότερη σε κακουργηματική δίωξη ποινή. Δεν υπάρχει βιασμός εδώ, δεν είναι βιαστής. Χθες υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση. Είχε τα έγγραφα από το παρελθόν που προκύπτει ότι υπάρχουν ψυχιατρικά προβλήματα και θα συντάξει μια τεχνική έκθεση που θα την προβάλει την Τετάρτη», είπε ο δικηγόρος του 33χρονου κατηγορούμενου.

Διαβάστε επίσης:

Αμετανόητος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: Χαιρέτησε ξανά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής – «Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά» (photos)

Βόλος: 55χρονος κατέρρευσε από την πείνα – Τον βρήκαν ανάμεσα σε σκουπίδια (photos)

Κρήτη: Κηδεύονται οι δύο νεκροί της φονικής κακοκαιρίας – Είκονες απόλυτης καταστροφής σε Σητεία και Αγία Πελαγία (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 01:08