search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στον ανακριτή η μάνα και άλλοι δύο – Ποιος είναι ο 34χρονος που συνελήφθη (Photos)

17.10.2022 07:09
kolonos_sepolia_mitera1310_new

Συνεχίζονται οι έρευνες και οι συλλήψεις από τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης  στον Κολωνό.

Στη μία το μεσημέρι, θα μεταχθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί η 37χρονη μητέρα του παιδιού από τον Κολωνό, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της κόρης της και ότι δεν γνώριζε τίποτα. Θα υποστηρίξει ότι ο Ηλίας Μίχος την εξαπάτησε, την κορόιδεψε και εκμεταλλεύτηκε την κόρη της. Επίσης, αναμένεται να ισχυριστεί ότι για το τι περνούσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου την ενημέρωσε η θεία της μικρής κοπέλας και ότι μόλις τα έμαθε, το κατήγγειλε αμέσως στην αστυνομία.

Η 12χρονη στις καταθέσεις της αναφέρει ότι η μητέρα της δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας, Απόστολος Λύτρας τόνισε πως κανένα άτομο που έκλεινε ραντεβού με την 12χρονη δεν έχει αναφερθεί στη μητέρα, αλλά αναφέρονται στον 53χρονο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο. Σχετικά με το πως βρέθηκαν τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας ο δικηγόρος εξήγησε πως «το παιδί κάποια στιγμή πήρε το ΙΒΑΝ, τον λογαριασμό της μητέρας, το έδωσε στον κατηγορούμενο και αυτός κανόνισε, προφανώς με κάποιους, οι οποίοι βίαζαν το παιδί και τους έδινε τον λογαριασμό για να βάζουν χρήματα».

Ποιοι άλλοι πάνε εισαγγελέα

Σήμερα νωρίτερα, στις 10 το πρωί, στον ανακριτή θα πάει για να απολογηθεί και ο 33χρονος, ο οποίος είχε ζητήσει προθεσμία το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιάννη Μπαρκαγιάννη, αναμένεται να ζητήσει να γίνει στον εντολέα του ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Επιπλέον, ο 36χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου και εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά» αναμένεται να παρουσιαστεί και εκείνος σήμερα ενώπιον της 33ης ανακρίτριας , η οποία χειρίζεται την υπόθεση ενω αναμένεται να ζητήσει να πάρει αναβολή για την απολογία του.

Σήμερα  αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης που θα αφορούν σε εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα. 

Ποιος είναι ο 34χρονος που συνελήφθη την Κυριακή

Το απόγευμα της Κυριακής έγινε γνωστό ότι οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν ακόμα ένα άτομο που φέρεται να είχε βιάσει το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος είναι επιχειρηματίας, έχει εταιρία μεταφορικής μαζί με τον πατέρα του σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Ο 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την ανήλικη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής

O άνδρας, συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής καθώς όπως προέκυψε απο τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τα αποτελέσματα απο τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του Μίχου και να είχε κλείσει ραντεβού με τη μικρή.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ..ΑΣ ο συλληφθείς απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της, τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων όπου και προέβη σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για γενετίσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

Καιρός σήμερα: Βροχές στην Κρήτη και 8 Μποφόρ στο Αιγαίο

Ρωσία: Απώθησαν προσπάθειες των ουκρανικών στρατευμάτων να προελάσουν στο Ντονέτσκ, την Χερσώνα και το Μικολάιβ (Video)

Δένδιας: «Αυξάνεται ο κίνδυνος ατυχήματος όσο πλησιάζουμε στις τουρκικές εκλογές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:41