search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:58
MENU CLOSE

Παρίσι: Ανατριχίλα από τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 12χρονης – «Τη βίασαν και τη βασάνισαν»

17.10.2022 14:35
lolaparis22

Συγκλονισμένη παρακολουθεί τις τελευταίες ώρες η Γαλλία τις εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της Λόλα, ενός δωδεκάχρονου κοριτσιού του οποίου το άψυχο σώμα εντοπίστηκε τη νύχτα της Παρασκευής σε μια βαλίτσα στην αυλή ενός κτιρίου κατοικιών στο Παρίσι.

Το δωδεκάχρονο κορίτσι πέθανε από ασφυξία και έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι, κυρίως στον λαιμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα.

Όπως αναφέρει ο Guardian, το κορίτσι πιστεύεται ότι βιάστηκε και βασανίστηκε πριν την άγρια δολοφονία του.

Οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής, όταν διαπίστωσαν πως η κόρη τους δεν επέστρεψε στο σπίτι μετά το τέλος των μαθημάτων στο σχολείο.

Τέσσερις συλλήψεις

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει ήδη συλληφθεί και ανακρίνεται μια εικοσιτετράχρονη γυναίκα, άστεγη και άνεργη, η οποία, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, εθεάθη την Παρασκευή να μεταφέρει το μακάβριο μπαούλο σε κατάσταση που πρόδιδε πανικό.

Η ίδια γυναίκα εμφανίζεται, από κάμερες ασφαλείας, τις πρώτες βράδυνες ώρες της Παρασκευής να συνοδεύει τη Λόλα.

Έχουν επίσης συλληφθεί και ανακρίνονται η αδελφή της, καθώς και δυο άνδρες, ενώ τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης εκτιμούν πως αργότερα σήμερα θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Βουλευτές των Τόρις θα προσπαθήσουν να ρίξουν τη Λιζ Τρας, λέει η Daily Mail

Ουκρανία: Σφοδρές μάχες γύρω από τις πόλεις Σολεντάρ και Μπαχμούτ στο Ντονμπάς

Μπάιντεν: «Μεθοδική» επανεκτίμηση της σχέσης με την Σαουδική Αραβία – Δεν θα συναντήσει τον Μπιν Σαλμάν στην Σύνοδο της G20

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:58