search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:56
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης: Η αστυνομία εντόπισε στον Κεραμεικό τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Μίχος

18.10.2022 17:10
mixos_new

Η ελληνική αστυνομία εντόπισε στην περιοχή του Κεραμεικού τον οίκο ανοχής στον οποίον πήγαινε ο Ηλίας Μίχος τη 12χρονη.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ ήταν εντατικές την ώρα που το κοριτσάκι έχει δώσει συγκλονιστική κατάθεση αναφορικά με το πώς ο Ηλίας Μίχος την βίαζε και την εκμεταλλευόταν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στον Κολωνό, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού, ενώ κουμάντο φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Πρόκειται για τον μυστηριώδη «κύριο Β.», με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι σεξεργάτριες την περασμένη Τετάρτη (12/10), όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στους δύο οίκους ανοχής.

Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του 53χρονου και να είχε γνώση για τη δράση του.

«Είναι μικρή, θα μπλέξουμε»

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο μυστηριώδης «κ. Β» να είναι ο άνθρωπος, που σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, είπε στον Μίχο όταν την είδε «είναι μικρή, θα μπλέξουμε».

Η περιγραφή που έχει δώσει το κορίτσι ταιριάζει με το πρόσωπο του 40χρονου μαστροπού ο οποίος ελέγχει με κάμερες όλους τους χώρους των οίκων ανοχής μέσα από το κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί το βίαζαν μέχρι πέντε πελάτες σε κάθε επίσκεψη στον οίκο ανοχής. Τα χρήματα τα έδιναν από πριν στον Μίχο χωρίς η 12χρονη να γνωρίζει το παραμικρό.

Οι πελάτες

Οι πελάτες ήταν 20 με 25 και μυημένοι στη σκληρή παιδοφιλία. Ο Μίχος, εξάλλου, ήταν γνώριμος στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα του Κεραμεικού.

Ιερόδουλες στο studio, που βρίσκεται δίπλα από τον διώροφο οίκο ανοχής όπου εξέδιδε ο προφυλακιστέος την 12χρονη, έχουν αναγνωρίσει τη φωτογραφία του 53χρονου, του μέχρι πρότινος πελάτη τους.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις την Τετάρτη – Έρχεται το «γαϊδουροκαλόκαιρο» από την ερχόμενη εβδομάδα

Σοκ στο ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από περβάζι παραθύρου από τον 3ο όροφο – Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα διδασκαλίας (Photos)

Κορωνοϊός: 55.242 νέα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα – 107 θάνατοι και 74 διασωληνωμένοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:55