search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:52
MENU CLOSE

Τζίτζι Χαντίντ: Από ποιο σύνδρομο αποκάλυψε ότι πάσχει (Photos)

19.10.2022 09:05
gigi-hadid-new

Στο συνέδριο «Forces in Fashion» παραβρέθηκε η Τζίτζι Χαντίντ, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι πάσχει από το «σύνδρομο του απατεώνα».

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα παγκοσμίως, εκείνη παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να αμφιβάλλει για τις ικανότητές της, αναφορικά με τη μόδα.

Αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης, πάντως, δεν την εμπόδισε από το να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα στον χώρο της με την 27χρονη να ιδρύει πρόσφατα το δικό της brand ρούχων, με τίτλο «Guest in Residence».

Η Τζίτζι Χαντίντ αποκάλυψε πως ό,τι κι αν κάνει, αισθάνεται κατώτερη από τους υπόλοιπους ανθρώπους που βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο.

Το σύνδρομο του απατεώνα, από το οποίο υποστήριξε ότι πάσχει, αναφέρεται στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι δεν αξίζουν την επιτυχία που βιώνουν και φοβούνται ότι θα εκτεθούν.

Εξήγησε μάλιστα, πως εμπνεύστηκε την ιδέα του brand της, την περίοδο που έμεινε έγκυος στην κόρη της, Κάι. Πιο συγκεκριμένα, ήθελε ένα επάγγελμα, όπου η κόρη της θα μπορεί να τη συνοδεύει, καθώς η ίδια δεν θα ήθελε να μεγαλώσει με νταντάδες, αλλά ούτε και να είναι συνεχώς απούσα από τη ζωή της. 

«Δεν μπορείς να είσαι πάντα μοντέλο. Ήμουν δημιουργική ανέκαθεν κι είδα ότι η ζωή μου με πάει εκεί. Η εγκυμοσύνη με έκανε να σκεφτώ πόσο πιο άνετα θα ένιωθα, αν είχα μια δουλειά γραφείου. Μπορώ να παίρνω και την κόρη μου εκεί», εξήγησε για το νέο της επιχειρηματικό πλάνο.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Ένιωθα σαν χαζογκόμενα όσο ήμουν στο τηλεπαιχνίδι Deal or No Deal (Photos)

Κέβιν Σπέισι: Ο πατέρας μου ήταν ρατσιστής και νεοναζί, γι΄ αυτό και δεν έκανα coming out

Δήμητρα Ματσούκα: Ο λόγος που δάκρυσε στη Φαίη Σκορδά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12