search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:59
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Ένιωθα σαν χαζογκόμενα όσο ήμουν στο τηλεπαιχνίδι Deal or No Deal (Photos)

18.10.2022 21:08
markle

Η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκε από τη δουλειά της το 2006 ως «κορίτσι που κρατούσε τον χαρτοφύλακα» στο τηλεπαιχνίδι «Deal or No Deal» επειδή ένιωθε ότι «υποβιβαζόταν σε χαζογκόμενα».

Η Δούκισσα του Σάσεξ αναφέρθηκε στη σύντομη θητεία της στο τηλεοπτικό παιχνίδι, παραδεχόμενη ωστόσο ότι ήταν «πραγματικά ευγνώμων» που είχε μια δουλειά και μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς της, αλλά ένιωθε ότι ο ρόλος είχε «λίγη ουσία».

«Κατέληξα να εγκαταλείψω την εκπομπή. Ήμουν πολύ περισσότερο από αυτό που αντικειμενοποιούνταν στη σκηνή», είπε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, «Archetypes».

Deal or New Deal - Season 2

«Δεν μου άρεσε να αισθάνομαι αναγκασμένη να είμαι όλο εξωτερική εμφάνιση και λίγη ουσία κι έτσι ένιωθα για μένα εκείνη τη στιγμή, περιοριζόμουν σε αυτό το συγκεκριμένο αρχέτυπο: τη λέξη χαζογκόμενα (bimbo)»».

Η Μαρκλ, 41 ετών, που μίλησε στην Πάρις Χίλτον στο επεισόδιο, αναφέρθηκε πως σκέφτηκε τότε τις σπουδές της στο κολέγιο με αντικείμενο τις διεθνείς σχέσεις και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η δουλειά αυτή δεν συνάδει με τις αξίες της.

«Ήμουν ευγνώμων για τη δουλειά, αλλά όχι για το πώς με έκανε να νιώθω, κάτι που δεν ήταν έξυπνο», είπε. «Παρεμπιπτόντως, ήμουν περιτριγυρισμένη από έξυπνες γυναίκες… αλλά δεν ήταν αυτό στο επίκεντρο».

Τώρα, μητέρα πια δύο παιδιών, η Μαρκλ λέει ότι φιλοδοξεί η κόρη της, Lilibet, να γίνει γνωστή για το μυαλό της και όχι για την ομορφιά της.

«Θέλω η κόρη μας να φιλοδοξεί να είναι ελαφρώς ανώτερη», είπε η Μαρκλ. «Ναι, θέλω η Λίλι μου να θέλει να είναι μορφωμένη και να θέλει να είναι έξυπνη και να υπερηφανεύεται για αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

Κέβιν Σπέισι: Ο πατέρας μου ήταν ρατσιστής και νεοναζί, γι΄ αυτό και δεν έκανα coming out

Δήμητρα Ματσούκα: Ο λόγος που δάκρυσε στη Φαίη Σκορδά (Video)

Τζόνι Ντεπ: «Πουλάει τρελά» η αποκριάτικη στολή του «Τζακ Σπάροου» μετά τη δίκη με τη Χερντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:57