search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:55
MENU CLOSE

Κέβιν Σπέισι: Ο πατέρας μου ήταν ρατσιστής και νεοναζί, γι΄ αυτό και δεν έκανα coming out

18.10.2022 19:49
kevin spacey

Για την οικογένεια και την ανατροφή του μίλησε στο δικαστήριο ο Κέβιν Σπέισι, ο οποίος βρίσκεται στο εδώλιο για σεξουαλική κακοποίηση κατά 14χρονου το 1986.

Ο ηθοποιός είπε ότι ο πατέρας του, Τόμας Φόλερ, ήταν «ένας λευκός ρατσιστής και νεοναζί». Όπως είπε αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν αποκάλυψε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος μέχρι τα 58 του χρόνια.

Ο Σπέισι ισχυρίστηκε ότι ο φανατισμός του πατέρα του τον έκανε να αισθάνεται «ντροπή» για τη σεξουαλικότητά του, με αποτέλεσμα να κρατά μακριά από τη δημοσιότητα ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Στην κατάθεσή του, ο κατήγορος του Σπέισι, Άντονι Ραπ, είχε πει ότι ο Σπέισι ήταν απατεώνας επειδή δεν ήταν ανοιχτά γκέι. «Το να αποκαλείς κάποιον απατεώνα είναι σαν να λες ότι κάποιος ζει ένα ψέμα», είπε ο Σπέισι. «Δεν ζούσα ένα ψέμα. Απλώς ήμουν απρόθυμος να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή», πρόσθεσε.

Ο Ραπ ισχυρίζεται ότι το 1986, όταν ήταν 14 χρονών, ο Σπέισι, τότε 26 ετών, τον κάλεσε στο σπίτι του στο Μανχάταν, όπου και του επιτέθηκε σεξουαλικά. Η μήνυσή του αφορά επίθεση, ξυλοδαρμό και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής οδύνης.

Ένας εκ των δικαστών, ο Λούις Κάπλαν, απέρριψε τον ισχυρισμό περί συναισθηματικής οδύνης, αφού οι δικηγόροι του Ραπ ολοκλήρωσαν την παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων.

Ο Κάπλαν δήλωσε ότι η δίκη μπορεί να συνεχιστεί με τους ισχυρισμούς για επίθεση και ξυλοδαρμό που αναφέρει ο Ραπ.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: Ο λόγος που δάκρυσε στη Φαίη Σκορδά (Video)

Τζόνι Ντεπ: «Πουλάει τρελά» η αποκριάτικη στολή του «Τζακ Σπάροου» μετά τη δίκη με τη Χερντ

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ήταν συγκινητικό που βρέθηκα ξανά με τον Απόστολο Γκλέτσο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:52