search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 16:55
MENU CLOSE

Κολωνός: Καμία επαφή με τον 53χρονο δεν θέλουν ο γιος και η πρώην σύζυγός του – «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» (video)

20.10.2022 15:22
mixos_new

O γιος και η πρώην σύζυγος του 53χρονου δεν θέλουν να έχουν πλέον την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί του, διαχωρίζοντας πλήρως τη στάση και τη ζωή τους από την δική του, μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας κατά 12χρονης στον Κολωνό.

Σε κοινή δήλωση τους προς την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1, η πρώην σύζυγος και ο γιός του 53χρονου αναφέρουν: «Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί».

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 53χρονος είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να επικοινωνήσει τόσο με την πρώην σύζυγο του, όσο και με τον γιό του, μέσω του συνηγόρου του ή και απευθείας από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, ωστόσο οι κλήσεις του έμεναν αναπάντητες.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, ο 53χρονος φέρεται εξοργισμένος με δηλώσεις που του αποδίδονται, καθώς από χθες (19/10) που κρατείται σε κελί με άλλους συγκρατούμενους, στις Φυλακές Γρεβενών, παρακολουθεί από την τηλεόραση εκπομπές και δελτία ειδήσεων που αναφέρονται στην φρικτή υπόθεση που έχει αποκαλυφθεί.

Επίσης, αίσθηση και αντιδράσεις προκάλεσαν όσα δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο συνήγορος ενός των προφυλακισμένων για γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη, σχετικά με την σωματοδομή της 12χρονης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ήταν αναπτυγμένη» και πως «με όσα της έκαναν ”έγινε γυναίκα” πιο γρήγορα».

Στην ίδια εκπομπή, ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε πως στο μαγαζί του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, απόστρατοι αλλά και εν ενεργεία.

Με ποιους κρατείται στα Γρεβενά ο 53χρονος

Ο 53χρονος κρατείται από την Κυριακή (16/10) στις φυλακές Γρεβενών, καθώς στο συγκεκριμένο σοφρωνιστικό κατάστημα κρατούνται, μεταξύ άλλων, υπόδικοι για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με το STAR, μετά την καραντίνα που προβλέπεται στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο 53χρονος οδηγήθηκε στο κελί του την Τετάρτη (19/10).

Εκεί, μαζί του θα βρίσκεται ο 34χρονος Χρήστος Παπαζόγλου, ο οποίος το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της στην Ξάνθη την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο ίδιο κελί θα βρεθεί το επόμενο διάστημα και ο Πακιστανός ο οποίος το 2012 βίασε και τραυμάτισε βαρύτατα την νεαρή Μυρτώ στην Πάρο.

Διαβάστε επίσης:

Φοιτητικό συλλαλητήριο: Επεισόδια και χημικά στα Προπύλαια (photos/video)

Άλκης Καμπανός: Στις 18 Ιανουαρίου 2023 η έναρξη της δίκης (Video)

Αγρίνιο: Οι ζωγραφιές του 4χρονου που αποκάλυψαν τον εφιάλτη του – «Απεικόνισε» ανδρικά γεννητικά όργανα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 16:55